У фокусі роботи кафедри профорієнтаційна робота

29 січня 2018 року

29 січня 2018 року доцент кафедри теорії та історії держави і права юридичного факультету Світлана Хом’яченко провела профорієнтаційну зустріч із студентами юридично-економічного відділення Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка з метою залучення до навчання в університеті кращих випускників.

 

Студентів докладно поінформували про перелік спеціальностей та спеціалізацій, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті та на юридичному факультеті. Випускників цікавила інформація про умови вступу до нашого вишу та Правила прийому до НУБІП України у 2018 році, можливість здобувати правничий фах англійською мовою  та навчання на кафедрі військової підготовки, заочна форма навчання та можливість паралельно отримати другу вищу освіту в НУБІП України, , а також міжнародні наукові, освітні проекти, навчальні програми тощо.

 

По завершенню студентів коледжу запросили на екскурсійну програму до юридичного факультету НУБІП України, щоб не лише продемонструвати його сучасну матеріально-технічну базу та неабиякий потенціал науковців, які завжди готові допомогти стати висококласним фахівцем у юридичній галузі, а й зіграти з нашими студентами у правовий квест.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та

історії держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook