Проведення профорієнтаційної роботи у Кам’янець-Подільському навчально-виховному комплексі № 14, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької області

7 грудня 2017 року

Професор кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Ткачук С. А. провела бесіду з учнями 11 класу Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу № 14 щодо переваг вступу до факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Школярам було доведено, що факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України є навчально-методичним і науковим центром в Україні з підготовки фахівців за спеціальностями: 211 «Ветеринарна медицина»та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», було показано презентації, інформація за якими їх дуже зацікавила.


Учням були роздані буклети, в яких доведено характеристику кожної спеціальності, особливості вступної кампанії та буклети щодо можливості навчання на підготовчих курсах в університеті. Двоє учнів зацікавилися наданою інформацією, будемо раді бачити їх у якості студентів нашого факультету.

Професор кафедри
ветеринарно-санітарної експертизи
Ткачук С. А.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook