Засідання Вченої ради

23 листопада 2016, 14:00

     23 листопада 2016 р. о 1400 в ауд. 69 корп. № 1 відбудеться засідання Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Порядок денний:

1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету.
          Інформує ректор університету, д.пед.н., професор Ніколаєнко С.М.

2. Про висунення підручника «Актуальні проблеми мʼясо-переробної галузі» для участі у конкурсі на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки 2017 року та включення до складу колективу претендента декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, д.т.н., проф. Баль-Прилипко Л.В. (таємне голосування).

3. Наукова доповідь на тему: «Екологізація землекористування в контексті розвитку агролісомеліорації».
          Доповідає завідувач кафедри лісової меліорації і оптимізації лісоаграрних ландшафтів, д.с.-г.н., професор Юхновський В.Ю.

4. Про навчально-виховну та наукову роботу економічного факультету в процесі реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2016 рік.
          Доповідає декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д.
          Співдоповідачі: начальник навчальної частини, к.т.н., доц. Зазимко О.В., начальник НДЧ, д.с.-г.н., доц. Отченашко В.В., декан факультету ветеринарної медицини, д.б.н., проф., академік НААН України Цвіліховський М.І., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко В.В.

5. Звіт про виконання заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» в 2016 році та план заходів щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2017 рік.
         Доповідає т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи, к.т.н., доц. Зазимко О.В.

6. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України.
          Доповідає т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи, к.т.н., доц. Зазимко О.В.

7. Різне.

О. Барановська,
учений секретар

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook