Відбувся семінар-тренінг по проекту голландської програми  європейського партнерства  MATRA 

28 жовтня 2016 року
НУБіП України

 


      26-27 жовтня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України проходив семінар-тренінг по проекту голландської програми європейського партнерства MATRA "Розвиток потужності громад для участі у впровадженні та здійсненні контролю процесу реформ у сільському господарстві, управлінні земельними ресурсами та розвитку сільських територій (“ВELIEVE”)". 

      У семінарі-тренінгу прийняли участь керівні кадри Міністерства аграрної політки та продовольства України, представники від 6-громадських платформ (в тому числі і по зеленому туризму) з 5-ти областей України, науково-педагогічні працівники кафедри аграрного консалтингу та сервісу НУБіП України та студенти магістерської програми "Дорадництво" і "Управління інноваційною діяльністю". Захід був відкритий директором ННІ післядипломної освіти М.М. Кулаєць.

 

       Семінар-тренінг проведено фахівцями голландського агентства за підтримки підприємництва Міністерства економіки Нідерландів на прикладі реальних проектних пропозицій, що розроблені громадськими платформами.


   

 

 

 

 

 

       

 

          Семінар-тренінг надав можливість отримати знання, як підвищити потенціал регіонів України для розробки високоякісних проектів, що подаються на фінансування в сфері розвитку сільського господарства та соціальної інфраструктури сільських територій. По закінченню учасники отримали міжнародні сертифікати.


         

 

Завідувач кафедри аграрного 
консалтингу та сервісу 
Т.П.Кальна-Дубінюк,
доцент О.А.Локутова

  

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook