Триває перевірка факультету тваринництва та водних біоресурсів

11 травня 2016 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів триває підготовка до травневої вченої ради. Тож з метою перевірки роботи деканату 10 травня на факультет завітали декани факультетів аграрного менеджменту Анатолій Остапчук та гуманітарно-педагогічного - Василь Шинкарук. Перш за все вони звернули увагу на потужний кадровий потенціал факультету, який налічує 17 докторів наук, з яких 2 академіки НААН та 1 член-кореспондент НАН України, та більше 50 кандидатів наук. На сьогодні тут навчається біля 1200 студентів. Навчальні заняття проводяться на базі 26 навчальних, 6 навчально-науково-виробничих та 2 проблемних науково-дослідних лабораторій. Є 2 потужні навчально-виставкові павільйони технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві, видається журнал «Сучасне птахівництво», який входить до переліку МОН як фаховий з сільськогосподарських і ветеринарних наук.

     

     Декан факультету Вадим Кондратюк ґрунтовно розповів про якість підготовки фахівців та проведення навчальних і виробничих практик. Детально було проаналізовано план роботи деканату, наявність необхідної документації і стан її заповнення. Крім цього, перевіряючі відвідали щойно відремонтовану лекційну аудиторію №79 та ознайомилися з інформаційно-стендовим матеріалом факультету.

     Відмічено позитивні зміни в покращенні матеріально-технічної бази факультету. Зокрема, за короткий термін проведений ремонт та оснащено дві лекційні аудиторії навчального корпусу №1, створено нові лабораторії на усіх кафедрах факультету. 

Изображение     

     Василь Шинкарук та Анатолій Остапчук були приємно вражені кількістю діючих міжнародних угод та їх широким географічним розмахом. Також було відмічено і плідну співпрацю колективу з радою роботодавців факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     До пропозицій були віднесенні зауваження членів комісії щодо спрощення системи обліку документації в деканаті та відкриття англомовних груп підготовки студентів на факультеті.

Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook