Відбулися загальні збори Національної асоціації наукових, технологічних парків та інших інноваційних організацій України

23 листопада 2015 року

     18 листопада 2015 року відбулися загальні збори Національної асоціації наукових, технологічних парків та інших інноваційних організацій України. Участь у них взяли керівники Наукового парку НУБіП України «Стале природокористування та якість життя», ТОВ „Науковий парк Одеського політехнічного університету”, Науковий парк „Центру трансферу технологій цивільного захисту” (м. Київ), корпорацій „Науковий парк „Київська політехніка і „Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка”, „Наукограду-Харків” та БО „Центр досліджень СОТ, розвитку торгового права і практики”.

     На зборах було заслухано звіт голови асоціації Віктора Івченка про діяльність ННТУ у 2015 р. та затверджено склад органів управління та контролю. До складу ради Національної науково-технічної асоціації включено президента наукового парку НУБіП України «Стале природокористування та якість життя» Станіслава Ніколаєнка, очільників інших наукових парків, які виступили засновниками асоціації. Надійшла пропозиція включити до складу цієї ради голову комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки Лілію Гриневич, ректора КНТЕУ Анатолія Мазаракі, заступника міністра МОН України Максима Стріху та директора департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій Віктора Шовкалюка.

     Віктор Івченко запропонував сформувати ревізійну комісію, створити науково-технічну раду асоціації та обрати її голову. Ним став В. Боград. Крім того, розглянуто питання внесення змін до Статуту асоціації щодо створення ради директорів як виконавчого органу, положення про умови і порядок вступу та виходу/виключення з асоціації. До неї прийняли 17 нових членів.

    Серед іншого розглянуто питання поглиблення започаткованої асоціацією співпраці із представниками японських компаній, зустріч яких відбулася під час візиту парламентської делегації 28-30 вересня 2015 року. На запрошення японської сторони керівництво асоціації відвідає Японію з візитом для продовження переговорів щодо співпраці.

Віктор Теслюк,
директор Наукового парку НУБіП України
«Стале природокористування та якість життя»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook