Економічний факультет

Магістерські програми з можливістю отримання подвійних дипломів (Double Degree Programs)

  

  На економчному факультеті діє програма закордонного безкоштовного стажування у провідних закордонних університетах США, Німеччини, Республіки Польща, Чехії, Словаччини та ін., а також спільний проект «подвійних дипломів», за яким студенти отримують державні дипломи українського та європейського зразка. Докладніше>>
  1. Програма подвійного диплому зі спеціальності "Економіка"на рівні ОС "Магістр" між Варшавським університетом наук про життя (SGGW), Польща та Національним університетом біоресурсів і природокористування України.
  2. Програма подвійного диплому «Бізнес-економіка» зі спеціальності "Економіка"на рівні ОС "Магістр" між Словацьким аграрним університетом у Нітрі (SUA), Словаччина та Національним університетом біоресурсів і природокористування України.
  3. Програма подвійного диплому "Регіональна економіка" зі спеціальності "Економіка"на рівні ОС "Магістр" між Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (HSWT), Німеччина та Національним університетом біоресурсів і природокористування України.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook