Стартував чемпіонат міста Києва серед молодіжних чоловічих команд з баскетболу

14 жовтня 2024 року
На початку жовтня стартував чемпіонат міста Києва серед молодіжних чоловічих команд з баскетболу, в якому цього року беруть участь студенти 12 вишів столиці. Учасники зіграють по одній грі між собою в групах по 6 команд та визначать по чотири кращих. Вісім команд зіграють між собою у 1/4 фіналу. Чотири переможці вийдуть у "Фінал чотирьох", де будуть виборювати титул чемпіона.
До групи "А" входять: Національний університет фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ), Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ), Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (КНЕУ), Київський Медичний Університет (КМУ), Національний транспортний університет (НТУ) та Національний університет «Києво-Могилянська академія».
 
Групу "Б" складають: Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (КПІ), Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП), Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА), Європейський університет, Державний університет інфраструктури та технологій (ДУІТ) та Національна академія Служби безпеки України (НАСБУ).
Наша збірна зіграла дві гри. У першій – з командою КНУБА рахунок скапав 108:38 на користь НУБіП України. У другій – з Європейським університетом наші хлопці закинули 106 очок проти 36 суперника.

Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з вдалим стартом у Чемпіонаті!

 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичної культури і спорту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook