Показове практичне заняття від представників компанії ТОВ «Захід Агро-Дрон»

16 квітня 2024 року

009 квітня 2024 року на агроінженерний факультет ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» завітали представники компанії ТОВ «Захід Агро-Дрон» Олександр ДРОЗД та Віктор КОХНО, які провели практичне показове заняття з організації роботи та керування безпілотним літальним апаратом (агродроном) марки DJI Agras T30 для здобувачів освіти спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 201 «Агрономія», оскільки особливостями освітніх програм є використання безпілотних літальних апаратів в агропромисловому комплексі.
В процесі демонстрації здобувачів освіти ознайомили з принципами роботи агродронів у сільському господарстві, розумінням базових принципів керування агродронами, а в кінці заняття провели демонстрацію практичних навичок з організації роботи та керування агродроном.

3366

 В свою чергу здобувачі освіти мали можливість спробувати самостійно керувати агродроном і зрозуміти усі переваги безпілотних літальних апаратів на противагу наземним оприскувачам для внесення засобів захисту рослин.

1122

Такі показові заняття мають на меті поглиблення знань здобувачів освіти, щодо сучасних технологій та набуття практичних навичок. Це дозволить бути краще підготовленими до викликів і можливостей, які пропонує сучасне аграрне виробництво.

55887744

Щиро дякуємо компанії ТОВ «Захід Агро - Дрон» за сприяння співпраці та якісне представлення своїх професійних навичок для підготовки майбутніх фахівців агровиробництва.
 
Володимир ДИНЯ
завідувач кафедри машиновикористання
та технологій в сільському господарстві
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook