Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту бере активну участь у днях відкритих дверей

4 квітня 2024 року

04 квітня 2024 року НУБіП України гостинно відчинив свої двері для випускників шкіл, ліцеїв та гімназій. Школярі отримали можливість послухати промову ректора НУБіП України академіка Станіслава Ніколаєнка, задати питання відповідальному секретарю приймальної комісії НУБіП України Олексію Соломці, деканам факультетів та директорам структурних підрозділів університету, особисто поспілкуватися з викладачами та студентами університету.

 

Активно долучилися до організації та проведення дня відкритих дверей представники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту: доценти Катерина Алексеєва та Тетяна Лобунець, а допомогли їм в цьому студентка другого курсу англомовної групи Софія Ступак та студенти третього курсу Дарія Чорна та Максим Дідковський, які супроводжували вступників протягом всього заходу.

 

На запрошення доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяни Лобунець день відкритих дверей в НУБіП України та на факультеті аграрного менеджменту відвідали одинадцятикласники столичної спеціалізованої школи-гімназії НВК № 30 «Еконад». До речі, минулого року під час проведення днів відкритих дверей випускники цієї школи також відвідували наш університет. Адміністрація школи на чолі з директором Володимиром Мельченко та заступником директора Світланою Гноєвою націлені на довгострокову співпрацю з нашим факультетом відповідно до підписаного раніше договору.

 

Взявши участь у загальноуніверситетських заходах в третьому корпусі НУБіП України випускники ліцею «Еконад» разом з класним керівником Юлією Сидоренко та заступником директора Світланою Гноєвою направились знайомитись з факультетом аграрного менеджменту, щоб долучитися до факультетських заходів очному форматі. В дистанційному режимі до дня відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту долучилися випускники спеціалізованої школи № 43 міста Києва та Нижчедубечанського ліцею Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області. Перед майбутніми студентами виступили декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, керівник міжнародних програм Олена Ковтун, відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка та голова сенату студентської організації ФАМ Микола Цуркан.

 

 

Після цього в ошатній 614 аудиторії кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту випускники ліцею «Еконад» поласували смаколиками та мали змогу прослухати майстер-клас з самоменеджменту, який провела в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко. Тетяна Власенко цікаво і доступно розповіла школярам про майбутній фах, представивши при цьому здобутки та досягнення кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, які були би неможливі без згуртованості колективу на чолі з фундатором кафедри, членом-кореспондентом НАН України, д.е.н., професором Лідією Шинкарук.

 

 

Поки вступники заповнювали анкети та спілкувалися, заступник директора Світлана Гноєва разом з представниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту були запрошені на розмову з питань подальшої співпраці до заступника декана Лариси Карпенко. У ході спілкування були визначені основні вектори співробітництва, які можна розвивати.

 

З вірою у ЗСУ!

Катерина АЛЕКСЕЄВА,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook