Кафедра англійської філології

Інноваційна та госпрозрахункова робота

Науково-педагогічні працівники кафедри англійської філології активно займаються науково-дослідною роботою, що підпорядкована загальній кафедральній ініціативній темі «Технології індивідуалізованого навчання професійно-орієнтованої англійської мови» (державний реєстраційний номер 0117U001095).

Мета роботи: розробити та обґрунтувати технології індивідуалізованого навчання професійно-орієнтованої англійської мови, довести доцільність їх використання в освітньому процесі вищої школи.

Науковий керівник – д. пед. н., доцент Дьоміна В. В.

НПП кафедри англійської філології бере активну участь у наукових конференціях, семінарах і круглих столах різних рівнів. Підсумки наукових пошуків викладацького складу кафедри відображено в монографіях, наукових статтях, тезах доповідей конференцій.

Науково-дослідна робота зі студентами проводиться шляхом їх залучення до участі в щорічних наукових студентських конференціях, олімпіадах, роботі наукових студентських гуртків.

З метою забезпечення умов покращення володіння англійською мовою щорічно на кафедрі проводяться курси англійської мови. Студенти мають можливість оволодіти додатковим матеріалом, що не охоплений програмою та навчальними планами. Групи для навчання формуються залежно від рівня підготовки бажаючих. Заняття на курсах проводять досвідчені та кваліфіковані викладачі кафедри.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook