Факультети конструювання та дизайну і механіко-технологічний визначилися із керівництвом та перспективами розвитку

2 квітня 2015 року

 2 квітня відбулися конференції трудових колективів двох факультетів - конструювання та дизайну і механіко-технологічного. Традиційно вони відбувалися за участю представників ректорату. На порядку денному – звіти про проведену роботу, обрання деканів та визначення шляхів розвитку факультетів. 

 
Кандидат на посаду декана факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило представив перспективи оновлення діяльності підрозділу. Вони витікають з програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020» - поліпшення міжнародної діяльності, зміцнення матеріально-технічної бази, тісна співпраця з роботодавцями.
 
 
Своє бачення розвитку механіко-технологічного факультету презентував делегатам конференції кандидат на посаду декана Ярослав Михайлович. Точками зростання мають стати поєднання освітнього і наукового процесів, запровадження інновацій в навчанні, розширення напрямів та підвищення якості фундаментальних і прикладних досліджень, підготовка молодих наукових кадрів. 
 
Виступаючи перед трудовими колективами, проректори Сергій Кваша та Андрій Кудін зупинилися на питаннях економії енергоресурсів, створення ради роботодавців. Пріоритет для обраних деканів, усіх завідувачів кафедр і викладачів - профорієнтаційна робота, заповнення ліцензійних обсягів за всіма напрямами підготовки і спеціальностями.
 
 
За результатами таємного голосування конференціями трудових колективів прийнято рішення рекомендувати вченій раді університету на посади  деканів факультетів механіко-технологічного – Ярослава Михайловича, а конструювання та дизайну – Зіновія Ружила.
 
Присутній на конференціях начальник відділу кадрів Микола Михайліченко засвідчив легітимність і законність проведення виборів керівництва обох факультетів.
 
Ольга Наконечна
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook