Міжнародні проєкти

 ПОЛОЖЕННЯ

 

     

 

НУБіП України на сьогодні безпосередньо бере участь у більш ніж 50 проектах і програмах, основними з яких є:

 

   НУБіП України співпрацює також з представництвами таких іноземних фірм, як «John Deere», «Pioneer» (США), «Валтра Валмет», "Leipurin" (Фінляндія), «М&Р Farma» (Швейцарія), AGCO (Данія), «Альфа Лаваль Агрі в Україні» (Швеція) та рядом інших.

   

   Окремі програми співпраці отримали спонсорську підтримку сімей української діаспори в США С. Двояка, О. Воскобійника, Б. Лехмана, В. Головатого, М. Яцика.

 

   Кожного року близько 300 викладачів та науковців НУБіП України беруть участь у міжнародних конференціях, симпозіумах, семінарах, воркшопах, деякі з них запрошуються вузами-партнерами для читання лекцій; здійснено культурно-виховні поїздки студентів і викладачів, зокрема до Бельгії, Німеччини, Польщі, США. Щорічно на базі університету проводиться біля 50 міжнародних конференцій, семінарів і воркшопів. Близько 100 студентів і аспірантів НУБіП України проходять навчання та стажування у провідних університетах США і країн Західної Європи.

 

   НУБіП України відвідують офіційні делегації з США, Канади, Німеччини, Франції, Данії, Нідерландів, Ірландії, Італії, Китаю, Великобританії, Ірану, Польщі, Литви, Швеції. Представники університетів-партнерів виступають з лекціями перед студентами НУБіП України.

 

 

 

 

 

Вітання всім!

У нас була напружена весна, але ми готові розпочати з вами нові можливості!

Перша - це наша майстерня з безпеки виробництва.

    Цей семінар буде пропонуватися протягом 6 днів (2 години щодня).
Графік роботи - з 16:00 до 18:00 у понеділок 19 липня, вівторок 20 липня та середу 21 липня та понеділок 26 липня, вівторок 27 липня та середу 28 липня 2021 року.

    Курс дає фундаментальні науково обґрунтовані знання про безпеку харчових продуктів на фермах фермерам, що виробляють свіжі фрукти та овочі, упаковщикам, контролюючому персоналу та іншим, зацікавленим у безпеці свіжих продуктів. Це включає оцінку ризиків безпеки продукції, впровадження належної сільськогосподарської практики та способи задоволення нормативних вимог, пов'язаних з Правилом безпеки продукції FSMA, а також задоволення вимог покупців щодо безпеки харчових продуктів.


    Хоча курс розроблений для тих, хто хоче вирощувати продукцію для ринку США, курс базується на стандартизованій належній сільськогосподарській практиці з метою забезпечення безпечності харчових продуктів. Ця інформація також корисна для компаній, що закуповують продукцію, а також для викладачів та науковців, що працюють у галузі виробництва.


   Навчальну програму розробив Альянс безпеки продукції. Він буде представлений англійською мовою Річардом Кралем із штату Пенсільванія, призначеним провідним викладачем цього курсу, разом із підтримкою викладачів НУБіП. Він буде пропонуватися у форматі онлайн в прямому ефірі. Для курсу буде наданий буклет (цифровий та друкований).


Цей курс підтримується посольством США в Києві.


Участь у кожній сесії є обов'язковою для отримання Сертифіката Альянсу про безпеку продукції.
Розмір класу обмежений до 24 учасників.


Для отримання додаткової інформації та реєстрації - https://extension.psu.edu/penn-state-ukraine-food-safety-seminar-produce-safety-rule-in-english-language

 

Ми також пропонуємо доступ до нашого Інтернет-курсу з безпеки харчових продуктів та санітарії.


    Це курс "незалежного навчання", який проводиться в Інтернеті. Це означає, що ви працюєте самостійно та у своєму темпі; на роботі, в бібліотеці, вдома, де завгодно! Це ідеально підходить для працюючих (і тих, хто хоче попрацювати над своїми знаннями англійської мови).
Цей курс призначений навчити вас основ безпеки харчових продуктів, мікробіології харчових продуктів, принципам санітарного проектування приміщень та обладнання, практикам гігієни робітників, правильним процедурам очищення та санітарії, захисту харчових продуктів та безпеці рослин тощо.

Для реєстрації натисніть на це посилання. (На цій сторінці також є додаткова інформація про курс)
https://foodscience.psu.edu/workshops/food-safety-and-sanitation

     Виберіть "Почати процес реєстрації". Вам потрібно буде створити обліковий запис (якщо у вас його ще немає, а більшість - ні).
Потім ви заходите в кошик, де ви бачите ціну. Над цим є поле для коду знижки. Введіть UASANFREE як код знижки, що знижує для вас ціну на БЕЗКОШТОВНО.
Кожен реєстрант отримає електронний лист із посиланням для активації. Інтернет-курс буде доступний на "Інформаційній панелі облікового запису" після його активації.

     Ваше відвідування цього курсу підтримується грантом Посольства США у Києві.


Доступно 20 місць, і відкрито лише до 1 серпня 2021 року. Ви зможете користуватись матеріалами та пройти його протягом року.


Ще раз дякуємо за вашу участь у ініціативах щодо безпеки харчових продуктів NULES штату Пенсільванія.


Будь ласка, повідомте нас, якщо у вас виникнуть запитання щодо цих програм:

Олександр Лабенко - [email protected]

Martin Bucknavage - [email protected].


Перелік спільних міжнародних проектів за програмою TEMPUS

 

TEMPUS IV

TEMPUS III

  • “Впровадження фундаментальних та новітніх наукових методик в магістерських та аспірантських навчальних планах аграрного напрямку - IMBASMA” (2007-2009),
  • “Навчальні курси в Україні за Болонським процесом - UKRABOL” (2007-2008),
  • “Розвиток системи забезпечення якості в українських університетах - DASAU” (2005-2006),
  • „Підвищення кваліфікації керівників сільськогосподарських підприємств”(2004-2006)

TEMPUS I-II

  • “TEMPUS TACIS – Якість продуктів харчування: від ґрунту до споживача” (1999-2002),
  • “TACIS – Project FD UK 9401 – Agriculture and Food Sector: Policy Formulation and Advisory Service” (1995-1996)

QANTUS

 

 
544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES
QANTUS - Qualifications Framework for Environmental Science of Ukrainian Universities
"Рамка кваліфікацій в галузі наук про навколишнє середовище для українських університетів"

 

 

Мета проекту:

Підвищення якості та актуальності вищої освіти в Україні і збільшенні конвергенції з розробками ЄС шляхом розроблення кваліфікаційних рамок.

Цілі проекту:

  1. Аналіз існуючих стандартів і методологій розроблення кваліфікаційних рамок у сфері екології, охорони навколишнього природного середовища та збалансованого природокористування.

  2. Розроблення галузевої рамки кваліфікацій у сфері екології, охорони навколишнього природного середовища та збалансованого природокористування.

  3. Навчальні курси з розроблення та впровадження нових навчальних програм, сумісних з рамкою кваліфікацій у сфері екології, охорони навколишнього природного середовища та збалансованого природокористування.

Напрями діяльності за проектом:

  1. Аналіз існуючих стандартів і методологій розроблення галузевих кваліфікаційних рамок.

  2. Розроблення галузевої рамки кваліфікацій у сфері екології, охорони навколишнього природного середовища та збалансованого природокористування для України.

  3. Створення навчальних центрів.

  4. Створення та впровадження навчальних курсів з розроблення й реалізації нових навчальних програм, сумісних з рамкою кваліфікацій у сфері екології, охорони навколишнього природного середовища та збалансованого природокористування.

  5. Контроль якості.

  6. Розповсюдження результатів проекту.

  7. Управління проектом.

Очікувані результати:

  1. Рамка кваліфікацій у сфері екології, охорони навколишнього природного середовища та збалансованого природокористування для українських університетів.

  2. Створенні навчальні центри в університетах-партнерах.

  3. Розроблені та впровадженні навчальні курси.

  4. Веб-сайт проекту.

  5. Звіти та інші публікації за результатами проекту.

Тривалість проекту: 01.12.2013 - 30.11.2017

Сайт проекту: www.qantus.osenu.org.ua

 

 

1. Формування результатів навчання в науках про навколишнє середовище (НУБіП України)

Видання здійснено в рамках проектуЄвропейського Союзу 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES

2. Система внутрішнього забезпечення якості на основі європейських стандартів

Видання здійснено в рамках проектуЄвропейського Союзу 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES

3. Розробка освітніх програму науках про навколишнє середовище відповідно доположень ЄКТС

Видання здійснено в рамках проектуЄвропейського Союзу 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES

4. Розробка електронних курсів у науках про навколишнє середовище

Видання здійснено в рамках проектуЄвропейського Союзу 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES

5. Оцінювання сформованості екологічних компетентностей

Видання здійснено в рамках проектуЄвропейського Союзу 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES

6. Європейський простір вищої освіти та Болонський процес

Видання здійснено в рамках проектуЄвропейського Союзу 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES

7. Аналітичний звіт за результатами опитування роботодавців

Видання здійснено в рамках проектуЄвропейського Союзу 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES
 

 HORIZON

- Research capacity building and upskilling and upgrading the research team in NUBiP (Ukraine) on agroecological intensification for crop production

 

- AN INTEGRATED APPROACH TO ENHANCE FOOD SYSTEMS RESILIENCE, ADVOCATING FOR FOOD SECURITY AND UNINTERRUPTED FOOD SUPPLY

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook