Cпільне засідання Вченої ради та трудового колективу ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та педагогічної ради і трудового колективу ВП НУБіП Укаїни «Бережанський агротехнічний коледж»

27 лютого 2015 року

    26 лютого 2015 року в актовому залі агроінженерного факультету Бережанського агротехнічного інституту відбулось спільне засідання Вченої ради та трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут» та педагогічної ради і трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний коледж», на якому були присутні представники з Національного університету біоресурсів і природокористування України Кваша Сергій Миколайович, проректор з навчальної і виховної роботи та Лікар Ярослав Олексійович, заступник начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І – ІІІ рівнів акредитації, викладачі агротехнічного інституту та агротехнічного коледжу, студенти.

   

   Засідання розпочали хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих студентів Устима Голоднюка, Олександра Філя та Петра Шемчука  героїв Небесної сотні та всіх тих, чиє життя трагічно обірвалося протягом буремних подій останнього року.

  Після затвердження порядку денного та регламенту роботи учасники засідання заслухали звіт директора ВП НУБіП України «Бережанського агротехнічного інституту» доктора технічних наук, професора, заслуженого машинобудівника України Павліського Василя Михайловича про підсумки роботи за 2014 рік .

   

  Директор коротко ознайомив присутніх із історією, організаційною структурою, матеріально-технічною базою та основними перспективами і напрямами діяльності навчального закладу. Незважаючи на складну ситуацію в державі, БАТІ вдалося забезпечити злагоджену роботу колективу за всіма напрямками діяльності: навчання студентів, практична підготовка, підготовка викладацьких і наукових кадрів, захист дисертацій, видання наукових посібників, розвиток матеріальної бази університету і соціальний захист трудового колективу. Під час обговорення звіту виступили декан агроінженерного факультету, к.т.н, доцент Клендій М.Б., заступник директора, к.т.н. Матвіїшин П.В., д.б.н., професор Захарів О.Я., завідувач відділу гуманітарної освіти і виховання Зайчук В.М.

  Кваша Сергій Миколайович, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України та Лікар Ярослав Олексійович, заступник начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І – ІІІ рівнів акредитації НУБіП України високо оцінили діяльність інституту у 2014 році, коротко зупинились на стратегії розвитку базового університету, зокрема визначили його статус як університету європейського типу, який, проте, шанує національні українські традиції.

   


  Конференція трудового колективу відкритим голосуванням затвердила звіт директора ВП НУБіП України «БАТІ» за 2014 рік і визнала роботу адміністрації інституту задовільною.

 

Текст звіту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook