ОНП "Нутриціологія"

Гарант програми

 

 

Викладає дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій», «Контроль якості та безпечності харчових виробництв», «Загальні технології. Технологія молока і молочних продуктів» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а «Технологія переробки продукції тваринництва» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

Закінчила Український державний університет харчових технологій у 1999 році за спеціальністю «Технологія молока і молочних продуктів». Після закінчення університету працювала в Національному аграрному університеті на посаді асистента кафедри технології виробництва молока і яловичини, потім 12 років в Технологічному інституті молока та м’яса в відділі маслоробства.

У 2009 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування.

З1.09.2012 року працює на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів в НУБіП України.

Проходила стажування у виробничому центрі Waltor group s.r.oв місті Острава, Чехія з 11.07.2017- 22.07.2017 р (сertifikát) та  у вищому навчальному закладі Wyźsza Szkoła Społeczno-Gospodarcza w PrzeworskuPolska 16-18.04.2019 (Certificate)

 

Освітньо-наукова програма

  - 2019

 - 2020

 

Навчальні плани

 - 2019

 - 2020

 

Навчально-методичне забезпечення

 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна

Силабус

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

Сучасні методи досліджень галузі

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

 

 

Психологія управління

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

 

Харчова хімія

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Ділова іноземна мова

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Філософія науки та інноваційного розвитку

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Законодавство і політика харчування

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Фізіологія та епігенетика харчування

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Гігієна, токсикологія та безпека харчування

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Нутриціологія здорового харчування

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Харчування різних категорій населення

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Технології здорового харчування

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Виробничий менеджмент

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Аграрна політика

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Мікробіота, пробіотики та пребіотики

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Етика в дієтології

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Спортивне і превентивне харчування  

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Харчові та дієтичні добавки

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Управління якістю та безпечністю харчування

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Організація підготовки магістерської роботи

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

Реклама здоров'я 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія» 

Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення

181 "Харчові технології"

ОНП "Нутриціологія"

 Педагогіка вищої школи

 181  «Харчові технології

ОНП "Нутриціологія" 

 

Молекулярна технологія продуктів оздоровчого призначення  

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

 

 

 

Інноваційні технології в нутриціології

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

 

 

Педагогічна (асистентська) практика 

 

 181 «Харчові технології» ОНП "Нутриціологія"
  

Науково-дослідницька

практика 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутриціологія»

 

 

 

 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook