ОНП "Нутриціологія"
Гарант програми
Викладає дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій», «Контроль якості та безпечності харчових виробництв», «Загальні технології. Технологія молока і молочних продуктів» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а «Технологія переробки продукції тваринництва» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
Закінчила Український державний університет харчових технологій у 1999 році за спеціальністю «Технологія молока і молочних продуктів». Після закінчення університету працювала в Національному аграрному університеті на посаді асистента кафедри технології виробництва молока і яловичини, потім 12 років в Технологічному інституті молока та м’яса в відділі маслоробства.
У 2009 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування.
З1.09.2012 року працює на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів в НУБіП України.
Проходила стажування у виробничому центрі Waltor group s.r.o. в місті Острава, Чехія з 11.07.2017- 22.07.2017 р (сertifikát) та у вищому навчальному закладі Wyźsza Szkoła Społeczno-Gospodarcza w Przeworsku, Polska 16-18.04.2019 (Certificate)
ОПИТУВАННЯ
Анкета для здобувачів вищої освіти
Результати опитування здобувачів вищої освіти (16 осіб, березень 2020 року)
Анкета для науково-педагогічних працівників
Результати опитування науково-педагогічних працівників (21 особа, червень 2020 року)
Анкета для стейкхолдерів
Результати опитування стейкхолдерів (10 осіб, червень 2020)
Результати опитування старост студентських груп та студентського активу 2019 року (19 осіб)
Результати анкетування старост студентських груп та студентського активу 2020 року (9 осіб)
Навчально-методичне забезпечення
Відгуки і рецензії стейкхолдерів
Рецензія доктора біологічних наук,
Відгук від директора ТОВ ТД "Українські харчові технології"
Відгук від Президента ГО "Асоціація дієтологів України"