- Головна
- Всекураїнські учнівські олімпіади
- Навчальна робота
- Спеціальність 229 «Громадське здоров'я»
- Дисципліни кафедри
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін кафедри:
- ОПП «Нутриціологія здорового харчування»
- ОНП «Нутриціологія» денна форма
- ОПП «Нутриціологія» заочна форма
- Матеріально-технічна база
- Наукові гуртки
- Академічна доброчесність
ОПП «Нутриціологія» заочна форма
ОС «Магістр»
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Денна форма
№ | Навчальна дисципліна | Робоча |
| ЕНК |
Обов’язкові навчальні компоненти | ||||
1 | Законодавство і політика харчування |
| ||
2 | Етика в дієтології |
| ЕНК | |
3 | Нутриціологія здорового харчування |
| ||
4 | Промоція здоров'я |
| ЕНК | |
5 | Фізіологія та епігенетика харчування |
| ||
6 | Харчування різних категорій населення |
|