Кафедра громадського здоров'я та нутриціології

ОПП «Нутриціологія» заочна форма

ОС «Магістр»
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Денна форма

 


з/п

Навчальна дисципліна

Робоча
програма

 

ЕНК

Обов’язкові  навчальні компоненти

1

Законодавство і політика харчування

РП

 

ЕНК

2

Етика в дієтології

РП

 

ЕНК

3

Нутриціологія здорового харчування

РП

 

ЕНК

4

Промоція здоров'я

РП

 

ЕНК

5

Фізіологія та епігенетика харчування

РП

 

ЕНК

6

Харчування різних категорій населення

РП

 

ЕНК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook