Кафедра громадського здоров'я та нутриціології

ОНП «Нутриціологія» денна форма

ОС «Магістр»
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Денна форма

 


з/п

Навчальна дисципліна

Робоча
програма

Силабус

ЕНК

Обов’язкові  навчальні компоненти

1

Законодавство і політика харчування

РП

Силабус

ЕНК

2

Нутриціологія здорового харчування

РП

Силабус

ЕНК

3

Промоція здорового харчування

РП

Силабус

ЕНК

4

Фізіологія та епігенетика харчування

РП

Силабус

ЕНК

5

Харчування різних категорій населення

РП

Силабус

ЕНК

 

Робоча програма виробничої практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook