- Головна
- Всекураїнські учнівські олімпіади
- Навчальна робота
- Спеціальність 229 «Громадське здоров'я»
- Дисципліни кафедри
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін кафедри:
- ОПП «Нутриціологія здорового харчування»
- ОНП «Нутриціологія» денна форма
- ОПП «Нутриціологія» заочна форма
- ОПП «Харчові технології»
- Матеріально-технічна база
- Наукові гуртки
- Академічна доброчесність
ОНП «Нутриціологія» денна форма
ОС «Магістр»
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Денна форма
№ | Навчальна дисципліна | Робоча | Силабус | ЕНК |
Обов’язкові навчальні компоненти | ||||
1 | Законодавство і політика харчування | |||
2 | Нутриціологія здорового харчування | |||
3 | Промоція здорового харчування | РП | Силабус | ЕНК |
4 | Фізіологія та епігенетика харчування | |||
5 | Харчування різних категорій населення | РП | Силабус | ЕНК |
Робоча програма виробничої практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»