Кафедра громадського здоров'я та нутриціології

ОНП «Нутриціологія» денна форма

ОС «Магістр»
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Денна форма

 


з/п

Навчальна дисципліна

Робоча
програма

 

ЕНК

Обов’язкові  навчальні компоненти

1

Законодавство і політика харчування

РП

 

ЕНК

2

Нутриціологія здорового харчування

РП

 

ЕНК

3

Промоція здоров'я

РП

 

ЕНК

4

Фізіологія та епігенетика харчування

РП

 

ЕНК

5

Харчування різних категорій населення

РП

 

ЕНК

 

Робоча програма виробничої практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook