Кафедра громадського здоров'я та нутриціології

Дисципліни кафедри

Кафедра забезпечує підготовку студентів з 23 навчальних дисциплін

Дисципліна
Спеціальність
1
Фармакологія
229 «Громадське здоров’я»
2
Промоція здоров'я
229 «Громадське здоров’я»
3
Психічне здоров'я
229 «Громадське здоров’я»
4
Анатомія людини
229 «Громадське здоров’я»
5
Психологія здоров'я
229 «Громадське здоров’я»
6
Патоморфологія та патофізіологія
229 «Громадське здоров’я»
7
Основи здорового способу життя
229 «Громадське здоров’я»
8
Епідеміологія: інфекційні хвороби
229 «Громадське здоров’я»
9
Епідеміологія: неінфекційні хвороби
229 «Громадське здоров’я»
10
Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень
229 «Громадське здоров’я»
11
Психосоматика
229 «Громадське здоров’я»
12
Основи нутриціології
229 «Громадське здоров’я»
13
Фізіологія травлення та обміну речовин
229 «Громадське здоров’я»
14
Особливості харчування у різних вікових групах
229 «Громадське здоров’я»
15
Основи лікувального харчування
229 «Громадське здоров’я»
16
Спортивне харчування
229 «Громадське здоров’я»
17
Дитяче та шкільне харчування
229 «Громадське здоров’я»
18
Методологія досліджень
229 «Громадське здоров’я»
19
Законодавство і політика харчування
181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»
20
Фізіологія та епігенетика харчування
181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»
21
Нутриціологія здорового харчування
181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»
22
Харчування різних категорій населення
181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»
23
Промоція здоров'я
181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook