Кафедра громадського здоров'я та нутриціології

ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

ОС «Бакалавр»


Спеціальність 229 «Громадське здоров’я»
Денна форма

 


з/п

Навчальна дисципліна

Робоча програма

ЕНК

Обов’язкові  навчальні компоненти

1

Анатомія людини

РП

ЕНК

2

Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень

РП

ЕНК

3

Епідеміологія: інфекційні хвороби

РП

ЕНК

4

Епідеміологія: неінфекційні хвороби

РП

ЕНК

5

Основи здорового способу життя

РП

ЕНК

6

Патоморфологія та патофізіологія

РП

ЕНК

7

Промоція здоров'я

РП

ЕНК

8

Психічне здоров'я

РП

ЕНК

9

Психологія здоров'я

РП

ЕНК

10

Психосоматика

РП

ЕНК

11

Університетська освіта

РП

ЕНК

12

Фармакологія

РП

ЕНК

Вибіркові навчальні компоненти

1

Дитяче та шкільне харчування

РП

ЕНК

2

Медична соціологія та методи соціологічних досліджень

РП

ЕНК

3

Методологія досліджень

РП

ЕНК

4

Основи лікувального харчування

РП

ЕНК

5

Особливості харчування в різних вікових групах

РП

ЕНК

6

Спортивне харчування

РП

ЕНК

7

Фізіологія травлення та обміну речовин

РП

ЕНК

 

Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

Методичні рекомендації до виконання практичної підготовки зі спеціальності 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook