Кафедра громадського здоров'я та нутриціології

ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

ОС «Бакалавр»
Спеціальність 229 «Громадське здоров’я»
Денна форма

 


з/п

Навчальна дисципліна

Робоча
програма

Силабус

ЕНК

Обов’язкові  навчальні компоненти

1

Анатомія людини

РП

Силабус

ЕНК

2

Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень

РП

Силабус

ЕНК

3

Основи здорового способу життя

РП

Силабус

ЕНК

4

Патоморфологія та патофізіологія

РП

Силабус

ЕНК

5

Промоція здоров'я

РП

Силабус

ЕНК

6

Психічне здоров'я

РП

Силабус

ЕНК

7

Психологія здоров'я

РП

Силабус

ЕНК

8

Психосоматика

РП

Силабус

ЕНК

9

Університетська освіта

РП

Силабус

ЕНК

10

Фармакологія

РП

Силабус

ЕНК

Вибіркові навчальні компоненти

1

Дитяче та шкільне харчування

РП

Силабус

ЕНК

2

Екстрена домедична допомога

РП

Силабус

ЕНК

3

Медична соціологія та методи соціологічних досліджень

РП

Силабус

ЕНК

4

Методологія досліджень

РП

Силабус

ЕНК

6

Основи лікувального харчування

РП

Силабус

ЕНК

7

Основи медицини катастроф

РП

Силабус

ЕНК

8

Основи соціальної реклами

РП

Силабус

ЕНК

9

Особливості харчування в різних вікових групах

РП

Силабус

ЕНК

10

Професійне здоров’я та профілактика травматизму

РП

Силабус

ЕНК

11

Психологія кризових станів

РП

Силабус

ЕНК

12

Репродуктивне здоров’я

РП

Силабус

ЕНК

13

Спортивне харчування

РП

Силабус

ЕНК

14

Фізіологія травлення та обміну речовин

РП

Силабус

ЕНК

 

Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

Методичні рекомендації до виконання практичної підготовки зі спеціальності 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook