- Головна
- Всекураїнські учнівські олімпіади
- Навчальна робота
- Спеціальність 229 «Громадське здоров'я»
- Дисципліни кафедри
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін кафедри:
- ОПП «Нутриціологія здорового харчування»
- ОНП «Нутриціологія» денна форма
- ОПП «Нутриціологія» заочна форма
- Матеріально-технічна база
- Наукові гуртки
- Академічна доброчесність
ОПП «Нутриціологія здорового харчування»
ОС «Бакалавр»
Спеціальність 229 «Громадське здоров’я»
Денна форма
№ | Навчальна дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
Обов’язкові навчальні компоненти | |||
1 | Анатомія людини | ||
2 | Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень | ||
3 | Епідеміологія: інфекційні хвороби | ЕНК | |
4 | Епідеміологія: неінфекційні хвороби | ЕНК | |
5 | Основи здорового способу життя | ЕНК | |
6 | Патоморфологія та патофізіологія | ||
7 | Промоція здоров'я | ||
8 | Психічне здоров'я | ||
9 | Психологія здоров'я | ЕНК | |
10 | Психосоматика | ЕНК | |
11 | Університетська освіта | ЕНК | |
12 | Фармакологія | ЕНК | |
Вибіркові навчальні компоненти | |||
1 | Дитяче та шкільне харчування | РП | ЕНК |
2 | Медична соціологія та методи соціологічних досліджень | РП | ЕНК |
3 | Методологія досліджень | ЕНК | |
4 | Основи лікувального харчування | РП | ЕНК |
5 | Особливості харчування в різних вікових групах | ||
6 | Спортивне харчування | ЕНК | |
7 | Фізіологія травлення та обміну речовин | ЕНК |
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я», ОПП «Нутриціологія здорового харчування»