ОПП "Нутриціологія" (заочна форма)

 

Гарант програми

 

Прядко Ольга Анатоліївна - завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, член Українсько-Американської асоціації працівників вищої школи (UAACE), зав голови Волинського осередку Українського товариства товарознавців і технологів (УТТТ), член міжнародної асоціації стійкого розвитку (MAYP) м. Варна (Болгарія), експерт НАЗЯВО з акредитації освітніх програм за напрямом 181 "Харчові технології".

У 2004 році закінчила Луцький національний технічний університет та здобула кваліфікацію товарознавець експерт. Науковий ступінь кандидата технічних наук отримала у 2010 році за спеціальністю 05.18.15 Товарознавтво. Працювала на кафедрі товарознавства та експертизи в митній справі старшим викладачем. Була стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих учених. З 2012 року працює в НУБіП

Викладає на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК та в Навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму

Науковий напрям: управління якістю та безпечністю, громадське здоров'я. Дослідження зміни якості, виявлення закономірностей мікробіологічних, біохімічних, протеолітичних та  ліполітичних процесів, визначення харчової та біологічної цінності, мікробіологічної і харчової безпечності, розроблення та затвердження нормативної документації. Впровадження санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР в державних освітніх закладах. Вдосконалення харчування для здоровя та довголіття людини, розробка технологічної документації та створення тижневих меню відповідно до сезонної доступності з ротацією у закладах освіти.

Автор  більше 110 наукових і навчально-методичних праць в тому числі у фахових виданнях, з них 2 монографії, 4 навчальних посібників, 3 статті у НМБ "Scopus".

 

Освітньо-професійна програма

 - 2020 

 - 2021

 

Навчальні плани

- 2020

- 2021

 

Навчально-методичне забезпечення

 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

Силабус

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

Сучасні методи досліджень галузі

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Психологія управління

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Харчова хімія

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Ділова іноземна мова

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Філософія науки та інноваційного розвитку

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Законодавство і політика харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Фізіологія та епігенетика харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Гігієна, токсикологія та безпека харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Нутриціологія здорового харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Харчування різних категорій населення

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Технології здорового харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Інтелектуальна власність

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Мікробіота, пробіотики та пребіотики

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Етика в дієтології

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Спортивне і превентивне харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Харчові та дієтичні добавки

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Управління якістю та безпечністю харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Організація підготовки магістерської роботи

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Промоція здорового харчування

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення

181 "Харчові технології"

ОПП "Нутриціологія"

Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація

181  «Харчові технології

ОПП "Нутриціологія"

Молекулярна технологія продуктів оздоровчого призначення

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

Інноваційні технології в нутриціології

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

 

Підготовка і захист магістерських робіт

181 «Харчові технології» ОПП "Нутриціологія"

Практична підготовка

181 «Харчові технології»

ОПП «Нутриціологія»

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook