В університеті завершуються роботи по благоустрою території

24 березня 2023 року
  Столиця після важкої воєнної зими взялася чепуритися, готуючись до традиційного Дня Києва. І Голосієво, яке неможливо вже уявити без Національного університету біоресурсів і природокористування України, що в травні відзначає своє 125-річчя, – теж.

  За планом, на території університету видаляються сухостій і аварійні дерева, говорить начальник відділу озеленення і благоустрою Дмитро Власенко. А також кронуються дерева, котрі цього потребують, видаляється омела, якою вражені дуже багато з них.
  До 1 квітня всі ці роботи плануємо завершити, додає завідувач лабораторії ботанічного саду Дмитро Галинський. Чому саме до цього дня? Тому що ще наші предки знали: з початком квітня птахи починають вити гнізда, тож навіщо їм заважати?

 

 

  Триває благоустрій і поповнюється колекція ботанічного саду. Тут на вже існуючі ділянки підсаджують ялину колючу, спірею, тую вересовидну та інше. Приводять до ладу ділянки з рідкісними трав’янистими рослинами. До цих робіт залучені співробітники ботанічного саду та ННІ лісового і садово-паркового господарства.

 

 

 


Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook