Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

23 березня 2023 року
   21 березня 2023 року в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження кафедрою автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» серед студентів НУБіП України.

  З вітальним словом до учасників олімпіади звернувся завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Віталій Лисенко, наголосивши на важливості спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» для різних галузей виробництва України. Студентська олімпіада зі спеціальності "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" – це важливий інструмент для перевірки знань, сприяння розвитку навичок та формування майбутніх фахівців, оскільки галузь знань, куди входить наша спеціальність, є однією з найбільш перспективних.

  У рамках студентської олімпіади зі спеціальності "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" студенти мали можливість продемонструвати свої знання та навички в програмуванні комп’ютерно-інтегрованих систем, моделюванні об’єктів і систем керування, технічних засобах автоматизації, проєктуванні систем автоматики та інших дисциплін, що пов'язані з автоматизацією технологічних процесів. Студентам були запропоновані завдання різної складності, що дозволило перевірити рівень знань та визначити сильні та слабкі сторони кожного учасника. Усі завдання були створені з урахуванням сучасних вимог до рівня підготовки фахівців з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

  До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4 курсу, 2 курсу (скороченого терміну навчання) освітнього ступеня «Бакалавр» та студенти 1 курсу і 2 курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Перевірку результатів студентської напруженої роботи проводила комісія у складі професорів кафедри Віталія Лисенка, Ігоря Болбота та Сергія Шворова.

  Комісія відзначили високий рівень підготовки студентів та підкреслила, що такі змагання сприяють підвищенню інтересу до професії та розвитку професійних навичок у студентів.

  За результатами змагань І туру олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» було визначено переможців:

  • освітній ступінь «Бакалавр»: І місце – Роман Саламін; ІІ місце – Валерій Школик; ІІІ місце – Кирил Міхеєв та Максим Євтушенко.
  • освітній ступінь «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»: І місце – Денис Жук, ІІ місце – Назарій Губиш, ІІІ місце – Олексій Царук.

  Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.

 

Ігор Болбот,
 професор кафедри автоматики та робототехнічних
систем ім. акад. І.І. Мартиненка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook