Профорієнтаційні зустрічі завідувача кафедри обліку та оподаткування з учнями м. Вінниці

14 березня 2023 року


 З метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів випускних 10 і 11 класів Любов Гуцаленко відвідала гімназію №1 і ліцей №7 м. Вінниці.

Профорієнтаційна робота у школі є найважливішою, адже учням буває важко визначитись, де шукати застосування власним талантам, яку професію обрати і до якого університету вступити. 

 

 

У рамках зустрічі Любов Гуцаленко ознайомила учнів із перспективами навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит», розповіла про можливість вступу до НУБіП України, запросила їх завітати до університету, де вони зможуть особисто поспілкуватися з керівництвом, здобувачами освіти, науково-педагогічними працівниками, оглянути потужну матеріально-технічну та науково-методичну базу, тощо. 

  

Любов Василівна у своєму виступі наголосила, що наш університет займає високі позиції в рейтингу серед закладів вищої освіти міста Києва та України в цілому, надає можливість навчання за передовими освітніми технологіями, подвійними дипломами та можливість проходження виробничого стажування за кордоном; відмітила, що за версією рейтингу Webometrics НУБіП України увійшов до п’ятірки кращих закладів вищої освіти країни, у цьогорічному переліку наш заклад посів 4 місце.

 

Професор також акцентувала увагу потенційних вступників на особливостях та перевагах спеціальності «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит», її затребуваності на ринку праці під час військового стану і в мирний час, та презентувала відеоролик про університет і економічний факультет. Учням було передано буклети і рекламні матеріали з детальною інформацією про університет і кафедру обліку та оподаткування.

Дякуємо керівництву і вчителям Вінницьких навчальних закладів за співпрацю і сподіваємось, що всі випускники, хто прагне стати висококваліфікованими фахівцями з обліку та аудиту приєднаються до студентської родини НУБіП України.

Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook