Н5 Тваринництво
Випускники ОС “Бакалавр” мають можливість продовжити навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" за спеціальностями, ознаки яких закладаються в навчальних планах бакалаврських програм, починаючи з другого курсу навчання галузі знань Н «Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина» .
Підготовка фахівців освітнього ступеня “Магістр” здійснюється за спеціальністю Н5 "Тваринництво" , ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання становить 90 осіб, за заочною - 60 осіб.
Термін навчання за обома формами навчання за освітньою програмою підготовки магістрів складає 1,4 роки.
https://nubip.edu.ua/node/113922