Н5 Тваринництво

    Випускники ОС “Бакалавр” мають можливість продовжити навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" за спеціальностями, ознаки яких закладаються в навчальних планах бакалаврських програм, починаючи з другого курсу навчання галузі знань Н «Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина» .

https://nubip.edu.ua/entrant

  Підготовка фахівців освітнього ступеня “Магістр” здійснюється за спеціальністю Н5 "Тваринництво" , ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання становить 90 осіб, за заочною - 60 осіб.

    Термін навчання за обома формами навчання за освітньою програмою підготовки магістрів складає 1,4 роки.

   https://nubip.edu.ua/node/113922

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook