6 лютого успішно стартував другий семестр 2022-2023 навчального року

6 лютого 2023 року

У понеділок 6 лютого, згідно графіка освітнього процесу, успішно стартував 2 (весняний) семестр 2022-2023 навчального року. До занять у дистанційному форматі приступили понад 16 тисяч студентів освітнього ступеню «бакалавр» та «магістр» денної та заочної форм навчання.

За результатами моніторингу відвідування, проведеного навчальним відділом спільно з деканатами факультетів і директоратами ННІ, явка студентів на заняття склала в середньому 85 відсотків, незважаючи на нестабільність електропостачання у різних регіонах України.

Найвищі показники присутності студентів на заняттях були зафіксовані на гуманітарно-педагогічному факультеті, факультеті захисту рослин, факультеті екології та біотехнологій, факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК та механіко-технологічному факультеті.

 

Досягненню цих результатів сприяла системна робота навчального і навчально-методичного відділів разом із деканатами факультетів і дирекціями ННІ з метою інформування науково-педагогічних працівників і студентів. Під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука були проведені дві наради: із заступниками деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи та з відповідальними за інформаційно-комунікаційні технології на факультетах та ННІ.

За дорученням проректора деканати і дирекції провели старостати, де детально пояснили активу студентства усі особливості організації освітнього процесу у другому семестрі. Такі результати підтверджують актуальність української приказки: "Хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причини".

Бажаємо нашим студентам нових якісних знань та високих оцінок,
викладачам – достойних та успішних студентів,
всім нам – успішного весняного семестру, мирного неба та якнайшвидшої перемоги!

Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook