Змагання 64-ї спартакіади студентів НУБіП України 2020-2021 навчального року з міні-футболу серед чоловічих команд

4 березня 2021 року
м. Київ, НУБіП України

    On-line збори представників команд відбудуться в додатку Zoom 1 березня (понеділок) 2021 р. о 13:00 год. за посиланням: Ідентифікатор конференції 6997519018 пароль 12345.

Місце проведення змагань відкритий майданчик зі штучним покриттям для гри у міні-футбол біля навчального корпусу №9.

Подача заявок до 2.03.2021 р. до 13:30 на електронну пошту кафедри фізичного виховання: [email protected], оригінал заявки подається до першої гри команди. Зразок заявки: (https://nubip.edu.ua/node/3318).

Початок змагань  з  4.03.2021 (четвер), початок ігор з 13:30 год.

Учасники. Змагання командні. Склад команди без обмежень, кількість учасників заявлених на гру – до 10 осіб, кількість учасників на майданчику: 4 польові гравці + 1 воротар. Під час турніру дозволяється робити дозаявку учасників. У змаганнях беруть участь збірні команди факультетів, ННІ, до складу яких входять студенти першого курсу денної форми навчання. Формат проведення змагань визначає кафедра фізичного виховання. Головний суддя змагань з футболу доводить додаткову інформацію на зборах представників команд.

До участі у змаганнях допускаються учасники, стан здоров’я яких дозволяє приймати участь у змаганнях. Під час змагань учасник несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я, що підтверджується особистим підписом у заявці.

Під час змагань усі учасники повинні мати при собі документ, який засвідчує приналежність учасника до команди: студентський квиток або залікову книжку студента і пред'явити документ за вимогою головного судді змагань.

Команди запрошуються на змагання у єдиній ігровій спортивній формі.

Оригінали заявок на участь у змаганнях підписані деканом факультету або директором ННІ, завірені печаткою факультету, ННІ, подаються головному судді змагань до початку першої гри команди. Команди, які не подали заявки, до змагань не допускаються.

Головний суддя змагань з міні-футболу Прохніч Валерій Миколайович – старший викладач кафедри фізичного виховання.

 

Кафедра фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook