Інформація про гурток
Кандидат ветеринарних наук, доцент, керівник гуртка : МЕЛЬНИК Марія Василівна
Знання основних положень мікробіології харчових продуктів необхідне кожному лікарю ветеринарної медицини для кваліфікованої оцінки у всіх санітарно-гігієнічних аспектах, щодо джерел контамінації і розвитку мікрофлори на всіх етапах виробництва продукції тваринництва та їх санітарно-мікробіологічного контролю.
Студентський науковий гурток «Мікробіологія продуктів тваринництва» створений з метою поліпшення підготовки студентів в галузі контролю безпечності та якості харчових продуктів.
Наукова спрямованість гуртка: вивчення актуальних питань, що мають відношення до якості і безпечності тваринницької продукції. Студенти-гуртківці проводять наукові дослідження і відпрацьовують різні, в т.ч. новітні методики, щодо мікробіологічного контролю сировини та готових харчових продуктів тваринного походження. Результати досліджень доповідають на наукових студентських конференціях, опубліковують тези доповідей.