Змагання спартакіади студентів НУБіП України 2020-2021 навчального року з гирьового спорту

2 березня 2021 року

10 березня 2021 року в навчальному корпусі №9 відбудуться змагання з гирьового спорту за програмою 64-ої спартакіади студентів НУБіП України.

Розклад змагань.  10.03.2021 р.

  • 13:30 – 14:00 - подача заявок, реєстрація, зважування учасників;
  • 14:10 - відкриття змагань;
  • з 14:20 – змагання серед жінок,
  • з 14:35 – змагання серед чоловіків.

Програма змагань. Змагання особисто-командні. Склад команди – до 5 осіб. змагання проводяться у вправі «ривок з довільною зміною рук» серед чоловіків та жінок (окремо), час на виконання вправи учасником – 6 хвилин. Вага гир: чоловіки – 20 кг, жінки – 12 кг. Вагові категорії: чоловіки – до 63 кг, до 73 кг, до 85 кг, до 95 кг, понад 95 кг; жінки – до 63 кг, до 68 кг, понад 68 кг. Кількість учасників команди у вагових категоріях не обмежується, дозволяється здвоювання у всіх вагових категоріях.

Визначення результатів. Особистий залік визначається у кожній ваговій категорії за на найбільшою сумою підйомів, за рівною кількістю підйомів вище місце займає учасник, який має меншу власну вагу. Командний залік визначається за більшою сумою підйомів 3 кращих результатів команди, за однаковим результатом вище місце займає команда, яка має більшу кількість перших, потім других, і т.д. місць в особистому заліку.

Учасники. У спартакіаді студентів беруть участь збірні команди факультетів, ННІ, до складу яких входять студенти, слухачі магістратури, аспіранти денної форми навчання, випускники магістратури, аспірантури поточного навчального року. До участі у змаганнях допускаються учасники, стан здоров’я яких дозволяє брати участь у змаганнях. Під час змагань учасник несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я, що підтверджується особистим підписом у заявці. При зважуванні і під час змагань усі учасники повинні мати при собі документ, який засвідчує приналежність учасника до команди: студентський квиток або залікову книжку студента, посвідчення аспіранта, диплом магістра, і пред`явити документ перед зважуванням або під час змагань за вимогою головного судді змагань.

Заявки на участь у змаганнях, підписані деканом факультету або директором ННІ, завірені печаткою факультету, ННІ, подаються головному судді змагань під час зважування учасників. Зразок заявки розміщено на сайті НУБіП України. Команди, які не подали заявки, до змагань не допускаються.

Головний суддя змагань з гирьового спорту Андріяш Віталій Віталійович – викладач кафедри фізичного виховання, спортивний суддя міжнародної категорії з гирьового спорту.

Кафедра фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook