Факультет тваринництва та водних біоресурсів

Обговорення освітньо-професійних програм

  1. ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «Водні біоресурси та аквакультура» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». (ПРОЕКТ) 
  2. ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «Водні біоресурси та аквакультура» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». (ПРОЕКТ)
  3. ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». (ПРОЕКТ)
  4. ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». (ПРОЕКТ)

    Відповідальна особа, яка приймає пропозиції стейкхолдерів: Войналович Микола Володимирович - заступник декана з навчальної роботи, кандидат сільськогосподарських наук.
Тел.: (044) 527-89-65
Електронна пошта: [email protected]

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook