Факультет тваринництва та водних біоресурсів

Спеціальність “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

    Факультет тваринництва та водних біоресурсів 

 Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ) запрошує на навчання випускників загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних училищ, технікумів, коледжів.

Факультет здійснює підготовку фахівців освітнього ступеня “Бакалавр” та “Магістр ” за спеціальністю “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

Дисципліни фахового спрямування викладаються на 6 випускових кафедрах факультету:

  • Біології тварин;
  • Генетики, розведення та біотехнології тварин;
  • Годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного;
  • Конярства і бджільництва;
  • Технологій виробництва молока та м'яса;
  • Технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.

      Термін навчання підготовки бакалаврів за денною формою на базі загальної середньої освіти складає 4 роки, за заочною  5 років. Для осіб, які мають освітній ступінь молодшого спеціаліста розроблені та функціонують програми навчання за скороченим терміном. Такі особи при вступі складають фахові вступні випробування безпосередньо у НУБіП України.

  Термін навчання за денною та заочною формами за освітньо-професійними програмами підготовки магістрів для осіб, які мають освітній ступінь бакалавра, складає 1,5 роки.

Переваги навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України:

  1. Університет має статус національного і дослідницького і входить у трійку кращих ЗВО м. Києва та десятку кращих в Україні.
  2. Зручне розташування столичного ЗВО у мальовничому районі Голосієво з розвинутою інфраструктурою.
  3. Наявність великої кількості державних місць на факультеті.
  4. Потужний науково-педагогічний колектив факультету –  навчальний процес забезпечують 4 академіки і член-кореспонденти, 18 докторів наук, професорів, 43 кандидати наук, доценти.
  5. Можливість проходження навчальних і виробничих практик за кордоном - на факультеті підписано і діють 27 угод про співробітництво, зокрема з 15 країнами (США, Німеччина, Франція, Чехія, Данія та ін.) діють програми обміну студентів.
  6. 100 % забезпеченість житлом у гуртожитку студентів 1 курсу факультету.
  7. Активне та цікаве студентське життя – наявність численних спортивних секцій та гуртків художньої самодіяльності.
  8. Наявність в Університеті військової кафедри – паралельно з навчанням на факультеті тваринництва та водних біоресурсів можливість отримання звання молодшого лейтенанта.
  9. Перспективи працевлаштування – можливість після закінчення навчання влаштуватися на роботу на провідні  підприємства з тваринництва як в Україні, так і закордоном.

Після закінчення навчання фахівці можуть працювати у:

  • В спеціалізованих лабораторіях ветеринарної медицини, діагностичних центрах, лабораторіях екологічного контролю, аналітичних лабораторіях підприємств, що займаються виробництвом, переробкою, зберіганням, реалізацією сільськогосподарської та харчової продукції та ін.

  Обіймати посади:

  • Лаборанта та техніка-лаборанта (біологічні дослідження) та ін.

 

 Для вступу на перший курс за освітньо-професійними програмами підготовки фахівців освітнього ступеня “Бакалавр” спеціальності “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” необхідно пройти зовнішнє незалежне оцінювання з наступних дисциплін:

  • Українська мова та література.
  • Біологія (профільний предмет).
  • Хімія або математика.

Чекаємо на Тебе, наш майбутній студенте!

Наша адреса: 03041 Київ-41, вул. Генерала Родімцева, 19,

НУБіП України, навчальний корпус № 1, 

 факультет тваринництва та водних біоресурсів, кімнати № 32, 34, 35.

тел. (044) 527 82 58; (044) 527 89 65  http: nubip.edu.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook