Успішний початок навчання магістрів 1-го курсу ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

3 жовтня 2022 року

 Освітній процес для магістрів першого року навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України в цьому році розпочався 26 вересня 2022 р. Варто відмітити очний формат проведення навчання для магістрів освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Для нас це означає можливість познайомитись особисто один з одним, побачити викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, більш глибоко зануритись у вивчення нових дисциплін.

 

В цьому році групи освітньо-професійного та освітньо-наукового спрямування зібрали студентів, які навчались на бакалавраті нашого університету, а також й студентів з інших університетів. Також варто відмітити, що серед наших одногрупників є й представники бізнесу, які розуміють актуальність даної освітньої програми!

 

Одразу, в перший день навчання, ми почали знайомитися з дисциплінами, які будемо вивчати протягом семестру. Особливо хотілося б відмітити «Інвестиційний менеджмент», який нам викладають гарант програми, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна та в.о. завідувача кафедри, доктор економічних наук, професор Дєліні Марина Миколаївна. Даний предмет є одним із основних для нас як майбутніх спеціалістів в інвестиційній діяльності та проєкт менеджменті. Ми опануємо інвестиційне проєктування, розрахунок майбутньої вартості грошей, чисту приведену вартість та інші показники, які є важливими для розрахунків проєктів. На практиці ми розробимо власні проєкти, які зможемо втілювати в життя.

Також Лідія Василівна представила наставників наших груп – к.е.н., доцента Власенко Тетяну Олексіївну та к.е.н., доцента Лобунець Тетяну Валеріївну, які будуть організаційно допомагати нам протягом навчання в магістратурі.

 

Впевнені, що ми зробили правильний вибір та наше навчання на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» буде цікавим та результативним!

 

Яцюта Євгеній,
староста ОПП магістрів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook