Кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Міжнародна діяльність

     Кафедра спрямовує свою діяльність на всебічний розвиток Міжнародних відносин з провідними установами і організаціями.Укладено договір про науково-технічну співпрацю з Науково-практичним інститутом біотехнологій в зоотехнії і ветеринарної медицини Республіки Молдова (Республіки Молдова, MD-6525, с. Максимівка, р-н. Аненій Ной, Республіка Молдова).

 

 

    Науково-педагогічні працівники кафедри беруть активну участь в програмах академічної мобільності, яка є ефективним інструментом підвищення якості освіти. Так, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Наталія Прокопенко та доцент цієї кафедри Світлана Базиволяк в рамках реалізації проєкту 101083023 - SULAWE - ERASMUS-EDU-2022-CBHE ,,Sustainable Livestock Production and Animal Welfare (SULAWE)" відвідують Шведський університет сільськогосподарських наук (SLU), розташований у м. Уппсала. Цей університет пропонує унікальні програми у сучасних напрямах – біологічна економіка, навколишнє середовище, здоров'я та якість життя. Програма охоплює питання сучасних підходів до організації ефективного навчального процесу, підвищення якості освіти, зокрема, і при викладанні спеціалізованих технологічних дисциплін. Провідною темою є питання благополуччя тварин, оскільки воно актуальне для сьогодення тваринницької галузі.

 

 

 

 

 

 У рамках Twinning Project співпраці НУБіП та University of Reading у Варшаві співробітники кафедри проходять тижневий міжнародний семінар із підвищення кваліфікації Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development”.


 

 

  

   Налагоджена співпраця з науковими установами та сільськогосподарськими підприємствами різних країн:  фірмами Alltech (Ірландія), Hendrix Genetics (Нідерланди), Big Dutchman (Німеччина), підприємством «Дора» (Республіка Чехія).

 

 

 

   Співробітники кафедри беруть участь у міжнародних конференціях, семінарах, тренінгах, відвідують сільськогосподарські підприємства і навчальні заклади Франції, Ізраїлю, Німеччини, Нідерланди, Австрії. На базі кафедри проводяться семінари за залучення фахівців з США, Ірландії, Німеччини. Організовано проведення виробничого стажування за програмою "Дружба без кордонів" (Франція).

   

 

 

         Міжнародна співпраця з формування ФГ сімейного типу спеціалізованого молочного напряму у вівчарстві разом з Асоціацією вівчарів і козівників Австрії на базі господарства «Геозем-Макарів» в Україні.

 

 

    Відповідно до грантового проекту «Поліпшення навичок з лабораторної практики у фахівців агропродовольчого сектору Східної Європи» у складі української групи науковців доц. Зламанюк Л.М. перебувала у Вроцлавському університеті природничих наук Польщі, м. Вроцлав з метою наукового стажування в рамках проекту Erasmus+ розбудова спроможності "AgLab". 

 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook