Кафедра технологій у тваринництві

Навчальні лабораторії

      Заняття для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів проводяться в умовах навчальних і навчально-наукових лабораторій кафедри.

У віварії кафедри зібрана колекційна група різних видів і порід птиці (кури, перепели, цесарки).

      Навчальні лабораторії кафедри атестовані в повному обсязі комісією НУБіП України у складі: Рудик Я.М., Бачинський О.В. Кліх Л.В., Касаткін Д.Ю., Зубок Т.О., Пасічник А.Г., Ковбаса Я.В. від 11.10.2021 р. 

 Навчальна лабораторія свинарства

 
  
 
 
Навчальна  лабораторія технології виробництва м’яса  птиці
 
  
 
 

  

Навчальна  лабораторія  вівчарства

 
  
 
Навчальна лабораторія кролівництва та звірівництва
 
  
 
 
 Навчальна  лабораторія якості м'яса

    
 
  
 
 
Навчальна  лабораторія якості молока та молочних продуктів
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 
 
Навчальна  лабораторія
інформаційних технологій у тваринництві
 
  
 
Навчальна  лабораторія технології виробництва продукції скотарства
 
    
 
     
 
 
 
Навчально-виставковий павільйон технологічного обладнання у свинарстві
 
 
 
Навчально-виставковий павільйон технологічного обладнання у птахівництві
 
 
 

 

Навчально – наукова лабораторія технологій виробництва продукції птахівництва
 
 
  
 
 
 
 
 
Послуги лабораторій кафедри технологій у тваринництві:
  • Визначення чистоти молока.
  • Визначення соди в молоці.
  • Визначення фальсифікації молока крохмалем.
  • Визначення густини молока.
  • Визначення титрометричним методом кислотності молока.
  • Визначення кількості соматичних клітин в молоці віскозиметром.
  • Визначення рН молока.
  • Визначення точки замерзання молока.
  • Визначення вмісту сечовини в молоці.
  • Визначення вмісту лактози в молоці.
  • Пакет «Фізико-хімічні дослідження молока» (визначення вмісту жиру, білка, доданої води, СЗМЗ, щільності, точки замерзання, солі, лактози, температури проби, рН, електропровідності).
  • Пакет «Фізико-хімічні дослідження молока + сечовина» (визначення вмісту жиру, білка, доданої води, СЗМЗ, щільності, точки замерзання, солі, лактози, температури проби, рН, електропровідності, сечовини).
  • Рекомендації щодо проведення технологічних заходів на молочно-товарних і м'ясних фермах. 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook