Кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Організація навчання студентів. Навчально-методична робота.

 Навчальна робота кафедри спрямована на хімічну і хіміко-екологічну підготовки фахівців ОР “Бакалавр” з 5 галузей знань за 8 спеціальностями і ОР “Магістр” за 3 спеціальностями. Для цього кафедра забезпечує викладання 22 дисциплін украінською і англійською мовами. Кожного навчального року близько 1,5 тис. студентів 1, 2 і 4 курсів слухають на кафедрі лекції в аудиторії 15 і проходять лабораторні заняття, спецпрактикуми, навчальні практики у трьох атестованих лабораторіях №№ 20, 22 і 17. 

Для успішного вивчення хімічних дисциплін кафедра створила потужну базу україномовних і англомовних підручників, навчальних посібників, лабораторних практикумів, методичних розробок і вказівок, електронних навчальних курсів.

Для організації навчального процесу кафедра щорічно оновлює робочі навчальні плани дисциплін і силлабуси для спеціальностей:

101 Екологія; 162 Біотехнології та біоінженерія; 201 Агрономія; 202 Захист і карантин рослин; 203 Садівництво та виноградарство; 207 Водні біоресурси та аквакультура; 211 Ветеринарна медицина; 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза; 015 Професійна освіта.

Важливою складовою навчання студентів є спецпрактикуми, які проводяться у формі навчальних практик після вивчення аналітичної хімії. Це дає можливість студентам закріпити набуті знання з дисципліни у формі аналізу реальних обєктів штучного або природного походження - встановлення складу і формули хімічної сполуки або встановлення складу і оцінка якості водного об'єкту. Результати такої роботи використовуються студентами для написання курсових робіт (з експериментальною частиною), які в подальшому дають навички виконання дипломних робіт.

Далі думка студентів: sites/default/files/u342/specpraktikum_z_analitichnoyi_himiyi_dlya_biotehnologiv.pdf

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook