Кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Керівники підготовки PhD

 

            Згідно до Постанови КМ України від 23 березня 2016 р. №261 (із змінами внесеними № 283 від 03.04.2019) «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)» :

            24. Аспіранту (ад’юнкту) одночасно з його зарахуванням відповідним наказом керівника закладу вищої освіти (наукової установи) призначається науковий керівник з числа наукових або науково-педагогічних працівників з науковим ступенем.

            Науковий керівник аспіранта (ад’юнкта) здійснює наукове керівництво роботою над дисертацією, надає консультації щодо змісту і методології наукових досліджень аспіранта (ад’юнкта), контролює виконання індивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану аспіранта (ад’юнкта) і відповідає перед вченою радою закладу вищої освіти (наукової установи) за належне та своєчасне виконання обов’язків наукового керівника.

            Науковий керівник, який є доктором наук, може здійснювати одночасне наукове керівництво (консультування), як правило, не більше п’яти здобувачів наукових ступенів, включаючи тих, що здобувають науковий ступінь доктора наук.

            Науковий керівник, який має ступінь доктора філософії, може здійснювати одночасне наукове керівництво роботою над дисертаціями, як правило, не більше трьох здобувачів наукового ступеня доктора філософії.

            Нині керівниками здобувачів PhD за профілями підготовки «Неорганічна хімія» і «Екологічна безпека» визначено професора Копілевича В.А. і професора Максіна В.І.

 

Портфель керівника аспірантів і здобувачів PhD  за профілями «Неорганічна хімія» і «Екологічна безпека» професора Максіна В.І.

Інформація для ЄДЕБО

Список публікацій за останні 5 років (2015-2019)

Список публікацій, які є дотичними до теми дисертації аспіранта

Документи підтвердження участі керівника у наукових проектах
Публікації за результатами проектів
Список публікацій у журналах, що входять до баз Scopus, Web of Since

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook