- Головна
- Історія кафедри
- Організація навчання студентів. Навчально-методична робота.
- Підручники та навчальні посібники. Методичні розробки
- Програми навчальних практик.
- Силлабуси і робочі програми навчальних дисциплін
- Дистанційне навчання. Електронні навчальні курси E-learn.
- Навчальні і навчально-наукові лабораторії
- Наука та наукові школи
- Наукова школа полярографічного аналізу біогеохімічних об'єктів
- Наукова школа електрохімії неводних розчинів
- Наукова школа хімії фосфатів
- Наукова і науково-методична робота
- Докторантура і Аспірантура. Організація навчання.
- Гарант програми PhD
- Керівники підготовки PhD
- Навчально-дослідницька і наукова робота студентів
- Студентський науковий гурток "Хімічна олімпіада"
- Студентський науковий гурток "Аналіз питної води"
- Студентський науковий гурток "Харчові добавки: за і проти"
- Співпраця
- Вимірювальна лабораторія якості води
- ВИХОВАННЯ НАСТАВНИЦТВО ПРОФОРІЄНТАЦІЯ
Студентський науковий гурток "Харчові добавки: за і проти"
Знати про їжу людина повинна не менше, ніж про математику або про свою рідну мову
Гордон Рамзі
QR-посилання на діяльність гуртка
Керівник гуртка - старший викладач кафедри загальної хімії Кравченко Ольга Олександрівна
Староста гуртка - магістр І курсу агробіологічного факультету Чоботар В`ячеслав Васильович
До участі у роботі гуртка «Харчові добавки: за і проти» залучені на добровільних засадах найкращі студенти першого-третього курсів факультету Харчових технологій та управління якістю продукції АПК та студенти першого-другого курсу агробіологічного факультету (спеціальність – «Садівництво та виноградарство»). Також засідання гуртка відвідують учні 10-11 класу КЗКОР " Фастівський ліцей-інтернат", які планують вступати до НУБіП України.