Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого: «А навчання за розкладом»

16 травня 2022 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
     Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Національного університету біоресурсів і природокористування України в повному складі продовжує дистанційну роботу зі студентами факультетів ветеринарної медицини, тваринництва та водних біоресурсів, гуманітарно-педагогічного, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а також ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, чітко дотримуючись існуючого в університеті розкладу. Адже сьогодні починається заліковий тиждень і студенти будуть демонструвати набуті знання, частково отримані в умовах воєнного стану.

     Як правило, студенти не допускають пропусків. Але, на жаль, не вся молодь може долучитися до лекційних, лабораторних і практичних занять навіть онлайн. У кожного є свої причини на це – психологічний стан, перебування в іншій країні, залученість у волонтерську роботу тощо. Тому крім онлайн-зустрічей на платформах Cisco Webex, ZOOM, Google Meet проводиться навчання і в асинхронному режимі. Для цього досить потужно використовується інформаційно-освітнє середовище НУБіП України, де розміщені електронні навчальні курси з усіх дисциплін, які викладаються кафедрою. Для опанування цих фундаментальних предметів біохімічного та фізіологічного спрямування досить часто використовуються й індивідуальні методи роботи із студентами з використанням месенджерів, електронної пошти та телефонного звязку. 

     Рівень відвідування занять, їхні поточні та модульні оцінки, активність на Навчально інформаційному порталі впевнюють нас у тому, що студенти чітко виконують своє основне завдання на даний час – успішно вчитися. Віримо, що це буде підтверджено й високими оцінками під час сесії.

     Бажаємо нашим студентам успіхів в опануванні обраних професій, міцного здоров’я, мирного неба та найскорішого повернення в стіни рідного університету.

Віктор Томчук,
завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook