Юридичний факультет

ВСТУП-2024: Абітурієнту

ВСТУП 2024

 

                

10 ПЕРЕВАГ НАВЧАННЯ У НУБІП


 УКРАЇНИ

1. Статус національного і дослідницького університету

Національний університет біоресурсів і природокористування України – провідний національний дослідницький вищий навчальний заклад у сфері біотехнологій, природозбереження, продовольчої безпеки із більш ніж віковою історією, відомий своїми багатими традиціями і славиться численними здобутками.

Навчальний процес та наукові дослідження забезпечують більше півтори тисячі викладачів і вчених – з них 17 академіків, 240 докторів наук і професорів та 920 кандидатів наук і доцентів.

2. Ступенева освіта

НУБіП готує фахівців за освітніми ступенями бакалавр – магістр. Дослідницькі вміння кращі випускники можуть розвивати, продовжуючи навчання в аспірантурі та докторантурі. А ще – паралельно отримати другу вищу освіту.

В університеті є кафедра військової підготовки, яка готує офіцерів запасу-артилеристів.

3. Програми академічної мобільності студентів

Під час навчання кожен охочий може взяти участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами. Університет має договори з більше, ніж 50-ма вишами світу про партнерство, реалізує більше 150 міжнародних договорів про співпрацю.

4. Можливість отримати подвійний диплом

НУБіП надає можливість навчатися за міжнародними магістерськими програмами в університетах США, Німеччини, Японії, Польщі, Нідерландів, Китаю, а по завершенню отримувати «подвійний диплом» університету-партнера.

5. Закордонні практики

Щороку студенти проходять виробничі практики у фермерських господарствах за кордоном – у Німеччині, Норвегії, Щвейцарії, Данії, США, Нідерландах, Франції, Фінляндії, Австрії, Австралії, Великобританії, Польщі. Крім того, НУБіП має розвинені партнерські відносини із бізнес-структурами АПК країни і за її межами – Джон Дір Україна, Брунталлер, АМАКО, Аполло. Це створює додаткові можливості практичного навчання і стажування для студентів. 

6. Навчання іноземними мовами

Студенти університету мають змогу навчатися у групах з викладанням дисциплін англійською мовою за 19 напрямами підготовки. Щорічно перелік спеціальностей і предметів розширюється. Після закінчення університету випускники отримують відповідний сертифікат.

7. Зручне розташування студентського кампусу, розвинена інфраструктура

17 навчальних корпусів та 11 гуртожитків, у яких навчаються і мешкають студенти, компактно розміщені неподалік від культурного центру столиці  у зеленій зоні – єдиному на території мегаполісу національному природному парку «Голосіївський». На території студентського містечка знаходяться також наукова бібліотека, студентські їдальні, санаторій-профілакторій, спортивний комплекс, стадіон, пасіка, стайня та ботанічний сад. Крім того, поруч з університетом розвинена інфраструктура: зручна транспортна розв’язка, центральний автовокзал, іподром, Національна бібліотека України імені В.Вернадського, розважально-торгівельні центри, супермаркети, кінотеатри, заклади культури і мистецтва. 

8. Активне та цікаве студентське життя

До послуг молоді – спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти. Лідерські та управлінські якості можна розвивати через самоврядування – у студентській та профспілковій організаціях університету.

9. Спорт і оздоровлення

Стадіон і спортивний корпус, футбольні, волейбольні поля, а також лісові доріжки для ранкових пробіжок або катання на велосипедах – все для підтримки доброї фізичної форми. Регулярно проводяться студентські змагання з багатьох видів спорту, де студенти університету перемагають на всеукраїнських, європейських та світових першостях.

Студенти НУБіП мають можливість відпочивати та набиратися сил у екологічно чистій зоні у власному спортивно-оздоровчому таборі «Академічний» в м. Іллічівську на березі Чорного моря.

10. Перспективи працевлаштування

Диплом НУБіП України отримують професіонали своєї справи - агрономи, енергетики, лісівники, будівельники, інженери-механіки, менеджери, маркетологи, ветеринари, економісти, фінансисти, екологи, біотехнологи, землевпорядники, програмісти, кібернетики, соціальні педагоги, філологи-перекладачі, рослинники, тваринники, рибоводи, харчовики та юристи. Усі вони працюють у провідних українських та всесвітньовідомих компаніях, державних інституціях, громадських асоціаціях, науково-дослідних організаціях, вищих навчальних закладах. Найуспішніші - очолюють їх.

Допомагають оволодіти спеціальністю, пройти практичне навчання і, з рештою працевлаштуватися, створені при кожному факультеті та інституті ради роботодавців.

 

Чекаємо Вас в стінах нашої alma-mater!

Твій вибір – твоя дорога, НУБіП – твоя перемога!
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook