Здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» успішно склали кваліфікаційний іспит

3 лютого 2022, 10:29

     2 лютого відповідно до наказу № 44 «З» від 26 січня 2022 року роботу розпочала екзаменаційна комісія для складання кваліфікаційного іспиту студентами 5 курсу освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
   З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету Анатолій Діброва. Декан привітав студентів, ознайомив з наказом про створення екзаменаційної комісії, відзначив виконання студентами плану навчання, побажав студентам успішної здачі іспиту.

    Любов Гуцаленко – голова комісії також приєдналася до вітальних слів, ознайомила студентів із процедурою та регламентом проведення кваліфікаційного іспиту, розпочала роботу екзаменаційної комісії.

   Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад кафедр фінансів і банківської справи та страхування готує висококваліфікованих бакалаврів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навиками з присвоєної кваліфікації.

     Бажаємо всім випускникам особистих і професійних успіхів, запрошуємо продовжити навчання на освітньому ступені «Магістр» і завжди раді бачити їх на випускаючих кафедрах економічного факультету!


Світлана Войцехівська,
секретар комісії
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook