Мешканці гуртожитків обрали нових керівників студентських рад

6 October 2021, 11:00
     Студентська рада – орган студентського самоврядування, метою якого є створення умов для самореалізації особистості студентів і формування у них організаторських навичок, лідерських якостей, відповідальності за результат своєї праці.

     30 вересня з 08:30 год. до 18:30 год. у студентському містечку НУБіП України обирали голів студентських рад. Вибори – дуже важлива і відповідальна місія кожного громадянина, адже коли ми робимо вибір, будь-який вибір, ми демонструємо власну думку та прояв особистості.
Майже в усіх гуртожитках організовувались дебати, де кожен кандидат представляв свої програми, розповідав про плани покращення побуту у гуртожитку, заплановані заходи та активності для студентів в час пандемії і відповідав на запитання мешканців.
     Передвиборча гонка була шаленою і непередбачуваною, усі кандидати демонстрували неабиякий запал та активно агітували мешканців голосувати саме за них.
     Процедура виборів регулювалась згідно затверджених та діючих в Університеті документів «Положення про студентську раду НУБіП України», «Положення про студентське самоврядування НУБіП України». У кожному гуртожитку була сформована лічильна комісія з однаковою кількістю студентів із представлених ННІ/факультетів. Бюлетені кидались в скриньки для голосування, а вже після закінчення відведеного часу для обрання нового очільника гуртожицької плеяди розпочинався етап підрахунку голосів.

  

  

     На цю серйозну і відповідальну посаду претендували сильні особистості, справжні лідери. Їхній характер і самовідданість свідчать про бажання працювати. І ось готові відрекомендувати вам 11 найкращих студентів, найталановитіших, найактивніших людей, які достукались до сердець співмешканців та переконали їх у серйозності своїх намірів!

Нові голови студентських рад на 2021-2022 навчальний рік
Гуртожиток №1 – Берегой Олександр Валерійович

Гуртожиток №2 – Присяжнюк Богдан Миколайович

Гуртожиток №3 – Помогайбог Сергій Олексійович


Гуртожиток №4 – Березюк Анастасія Олегівна


Гуртожиток №5 – Тамазян Максим Сергійович


Гуртожиток №6 – Араньош Олександр Васильович


Гуртожиток №7 – Марченко Роман Вікторович


Гуртожиток №8 – Єлізаров Дмитро Сергійович


Гуртожиток №9 – Ясинська Анастасія Сергіївна


Гуртожиток №10 – Броннікова Еріка Андріївна


Гуртожиток №11 – Ярощук Максим Олегович

Вітаємо новообраних голів студентських рад, бажаємо їм здоров’я, сил, впевненості, терпіння, плідної праці, творчих успіхів, здійснення всіх задуманих планів, вдалої реалізації ідей, а також підтримки і гідної команди!

     Університет продовжуватиме підтримувати студентські ініціативи. Треба бути активними і пам’ятати, що ідея – ніщо без її реалізації.

 

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook