Звіт по навчальній роботі за рік, розробка силабусів та оновлення НМК

June 18, 2020

16.06.2020 року з використанням платформи Zoom відбулось чергове онлайн засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку. До обговорення НПП завідувач кафедри, д.е.н., професор Єрмаков Олександр Юхимович виніс такі важливі питання:

  • звіти викладачів кафедри про виконання педагогічного навантаження на 2019-2020 навч. рік;
  • розподіл педагогічного навантаження НПП кафедри на 2020-2021 навч. рік;
  • готовність робочих програм та силабусів з дисциплін кафедри на 2020-2021 навчальний рік;
  • підсумки захисту дипломних робіт денної та заочної форм навчання, тощо.

    Доцент Гребеннікова А.А., доповіла, що згідно форми 56 всі викладачі кафедри виконали педагогічне навантаження у 2019-2020 навчальному році у повному обсязі (5045 год).

   По питанню другому завідувач кафедри, професор Єрмакова О.Ю. зазначив, що згідно плану навантаження від учбової частини НУБіП України, кафедра отримала години на новий навчальний рік з розрахунку 640 годин на одну штатну одиницю.

    Щодо питання третього, то професор Ткачук В.А. запропонував узгодити силабуси по кожній дисципліні кафедри, об'єднавши зусилля НПП, що забезпечують викладання окремих дисциплін. Силабуси та оновлені робочі програми готуються до розміщення на сторінках кафедри. В цілому кафедрою прийнято рішення затвердити всі обговорені звітні та планові форми.

 

     Успішно завершився дистанційний захист бакалаврських робіт спеціальності “Економіка”. Випускники підготували змістовні, оформлені згідно вимог дипломні роботи. На захисті показали сукупність систематизованих знань, умінь і практичних навичок, способів мислення, морально-етичних цінностей, інших компетентностей, здобутих у процесі здобуття ступеню Бакалавр.

У підсумку засідання кафедри, завідувач кафедри, професор Єрмаков Олександр Юхимович наголосив, що у сучасних умовах найважливіше – це берегти здоров’я!

Лариса Коваленко
ст.викладач кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook