Відеолекції з управління біологічною цінністю продукції рослинництва для майбутніх агрономів

April 12, 2020

 Викладачі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна знаходяться у постійній комунікації зі студентами, намагаючись як найкраще і доступніше донести до них інформацію і бути у постійному спілкуванні. Студенти під керівництвом викладачів опановують новий матеріал передбачений робочою програмою дисципліни.

    Дистанційне навчання дозволяє оперативно пристосовуватись до сучасних викликів часу і опановувати інноваційні технології та нові методики навчання. Так, 10 квітня за допомогою платформи Zoom доцент кафедри Олена Літвінова зі студентами 1 групи, 2 курсу скороченого терміну навчання провела бліцопитування пройденого матеріалу, а також студенти заслухали лекцію на тему «Обмін вуглеводів та управління якістю коренеплодів буряка цукрового».

     Слід відмітити, про активну участь студентів у таких заходах. Вони активно включались у дискусії, задавали питання у процесі опанування нового матеріалу. В свою чергу викладачі кафедри вдячні за активну участь студентів в оn-line заходах у такому форматі.

Олена  Літвінова

доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook