Конференція «Агропродовольчий сектор України та світовіринки: результат впровадження угоди про Повну та всеохоплюючу зону вільної торгівлі між ЄС та Україною»

December 4, 2018
НАН України

 4 грудня 2018 року у Національній Академії Наук України відбулась конференція «Агропродовольчий сектор України та світові ринки: результат впровадження угоди про Повну та всеохоплюючу зону вільної торгівлі між ЄС та Україною». У заході прийняли участь НПП кафедри глобальної економіки професор Анатолій Діброва, доцент Олена Кірейцева та асистент Катерина Кваша разом із магістрами 1-го року навчання ОПП «Прикладна економіка».

 Із привітальним словом виступили професор Гаральд фон Вітцке, керівник Інституту міжнародної аграрної торгівлі та розвитку, Університет ім. Гумбольдта, Берлін, Німмеччина та профессор Сергій Миколайович Кваша, проректор з навчальної і виховної роботи Національного університету біоресурсів і природокористування.

 Конференція проходила у формі доповідей та дискусії, які пройшли на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням як іноземних вчених, так і студентської молоді.
Професор Г. фон Вітцке та професор С.М. Кваша виступили з цікавими доповідями та презентаціями у яких зауважили про важливістьУгоди про Повну та всеохоплюючу зону вільної торгівлі між ЄС та Україною для росту аграрного сектору економіки, зауважили переваги і недоліки даної Угоди, висловили свої пропозиції та виразили глибоку надію на подальшу співпрацю ЄС та України у рамках євроінтеграційних процесів.

 Конференція «Агропродовольчий сектор України та світові ринки: результат впровадження угоди про Повну та всеохоплюючу зону вільної торгівлі між ЄС та Україною», відбулася на високому організаційному та науковому рівні. Обрана тема науково-практичної конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики. Студенти активно задавали питання професору Гаральду фон Вітцке. На завершення німецька сторона зазначила, що майбутнє повністю залежить від студентської молоді, тому вони повинні вчитись, щоб достойно керувати державою.

 

к.е.н., доцент Кірейцева О.В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook