Назва дисципліни | Робоча програма | Силабус | Електронний навчальний курс |
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина" |
Обов’язкові дисципліни |
Гігієна тварин | | | |
Гігієна тварин (англ.) | |
|
|
Гігієна тварин (стн) |
| |
|
Екологія у ветеринарній медицині | |
|
|
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика |
|
|
|
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.) |
| | |
Гігієна харчових продуктів |
| |
|
Гігієна харчових продуктів (англ.) |
|
| |
Гігієна харчових продуктів (стн) |
|
|
|
Державна ветеринарно-санітарна експертиза | | | |
Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.) | |
| |
Вибіркові дисципліни |
Лабораторний аналіз харчових продуктів |
| | |
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів | | | |
| | | |
Гігієна утримання ВРХ |
| | |
Гігієна утримання коней | |
| |
Гігієна утримання собак і котів |
| |
|
Гігієна утримання свиней |
| |
|
Гігієна утримання овець і кіз |
| | |
Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів | | |
|
Органічне тваринництво | | |
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр, спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" |
Обов’язкові дисципліни |
Безпечність та якість харчових продуктів | |
| |
Ветеринарна санітарія |
| |
|
Гігієна тварин | |
|
|
Гігієна харчових продуктів | | | |
| | | |
Етологія та благополуччя тварин | |
| |
Ветеринарна політика | |
| |
Методи санітарних досліджень | | |
|
Ветеринарно-санітарна інспекція | |
|
|
Вибіркові дисципліни |
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |
| | |
Державний контроль харчових продуктів |
| |
|
Біобезпека і біозахист у ветеринарії | |
| |
Офіційний аудит |
| | |
Ветеринарна нутріціологія | |
|
|
Гігієна дичини |
|
|
|
Лабораторний аналіз харчових продуктів | | |
|
Судова експертиза харчових продуктів |
| |
|
Санітарія побічних продуктів тваринництва |
| |
|
Гігієна проектування потужностей | | |
|
Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету |
Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин | | |
|
Основи грумінга | | | |
Ветеринарна нутріціологія | | | |
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія" |
Проектування сільськогосподарських підприємств | | | |
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта» |
Гігієна тварин | | | |
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 229 «Громадське здоров’я», 181 "Харчові технології" |
Загальна гігієна | |
| |
Гігієна, токсикологія та безпека | | | |
Промислова екологія м'ясопереробних підприємств |
| |
|
Промислова екологія рибопереробних підприємств |
| |
|
Промислова екологія переробних підприємств | |
|
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти третього ОНП доктор філософії спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" |
Педагогічна (асистентська практика) | | | |