Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К. Скороходька

Робочі програми і силабуси

 

Назва дисципліни

Робоча програма

Силабус

Електронний навчальний курс

Для підготовки здобувачів вищої освіти

ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"

Обов’язкові дисципліни

Гігієна тварин

 

 

 

Гігієна тварин (англ.)

Гігієна тварин (стн)

Екологія у ветеринарній медицині

Благополуччя тварин, етологія та професійна етика

Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.)

 

Гігієна харчових продуктів

Гігієна харчових продуктів (англ.)

 

Гігієна харчових продуктів (стн)

Державна ветеринарно-санітарна експертиза

 

Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.)

 

Вибіркові дисципліни

Лабораторний аналіз харчових продуктів

 

Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів

 

 

 

 

Гігієна утримання ВРХ

Гігієна утримання коней

Гігієна утримання собак і котів

Гігієна утримання свиней

Гігієна утримання овець і кіз

Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів

 

Органічне тваринництво

 

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр,

спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

Обов’язкові дисципліни

Безпечність та якість харчових продуктів

 

 

Ветеринарна санітарія

Гігієна тварин

Гігієна харчових продуктів

 

   

 

Етологія та благополуччя тварин

Ветеринарна політика

Методи санітарних досліджень

Ветеринарно-санітарна інспекція

 

Вибіркові дисципліни

Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів

Державний контроль харчових продуктів 

Біобезпека і біозахист у ветеринарії

Офіційний аудит

Ветеринарна нутріціологія

Гігієна дичини

Лабораторний аналіз харчових продуктів

Судова експертиза харчових продуктів

Санітарія побічних продуктів тваринництва 

Гігієна проектування потужностей

Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету

Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин

 

Основи грумінга

Ветеринарна нутріціологія

 

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія"

Проектування сільськогосподарських підприємств

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта»

Гігієна тварин

 

Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 229 «Громадське здоров’я», 181 "Харчові технології"

Загальна гігієна

 

Гігієна, токсикологія та безпека

Промислова екологія м'ясопереробних підприємств

Промислова екологія рибопереробних підприємств

Промислова екологія переробних підприємств

 

Для підготовки здобувачів вищої освіти третього ОНП доктор філософії спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

Педагогічна (асистентська практика) 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook