Голосіївська весна 2017: вітаємо нові таланти!

April 6, 2017
А чи бували Ви за кулісами? Чи відчували страх перед виступом? Чи пам’ятаєте свої недоспані ночі, переживання, смішні історії з репетицій? Студентське життя має багато барв, і за таким бажаним студентами дипломом зазвичай ховається те, про що ніде не пишеться в офіційних джерелах, але завжди хочеться згадати. От так і з «Голосіївською весною», кожного року всі факультети старанно готуються, презентують, а за кулісами залишається багато не сказаного, багато не показаного, та про справжні здобутки від фестивалю журі може так і не здогадатися.
Факультет інформаційних технологій в обличчі свого творчого студентського активу вирішили показити іншу сторону звичайної для нас «красивої картинки» фестивалю «Голосіївку в Голосіївці» за авторським сценарієм Литвина Віктора студента 3 курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки».
 
  
Глядачі змогли оцінити роботу творчих колективів та керівника культурно-масового відділу студентської організації. І Ви думаєте, що вона легка? Ні, це справжня боротьба ангелів та демонів. Ці постійні незадоволення студентів, постійно їм щось не те. Місяць підготовки – це просто тонка грань між здоровим глуздом та психлікарнею, де ти, то хочеш всіх розцілувати, то просто повбивати.
З роллю ведучого та керівника культурно-масового відділу чудово справився наш талановитий та вже досвідчений актор, студент 3 курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Литвин Віктор. Віртуозне виконання ролі ведучої студенткою 1 курсу спеціалізації «Економічна кібернетика» Мазурик Ніною запам’яталося теж багатьом, адже так реалістично зіграний нею давно знайомий образ часто зустрічаємо на багатьох офіційних заходах та концертах.
 

 Не обійшлося і без виконавців ще більш комічних ролей. Майстерне виконання ролі милого янголятка «світлої сили» Штанько Іриною та дикого чортика «темної сили» Клименком Євгеном теж не залишило байдужими глядачів. 

Не менш цікавими були виступи і творчих колективів факультету. І тут не можна не відмітити одного із лідерів активу, студента 4 курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Крошку Антона, адже його талант до акторської гри знову всіх приємно вразив.
 
 Велика подяка студентці 3 курсу напряму підготовки «Економічна кібернетика» Байгушевій Юлії, яка взяла на себе організацію вокальних номерів. Для глядачів звучали українська народна пісня «Ой у вишневому саду»,  обробка пісні «Lonely day» System of a down, пісня «Ameno» «Era».
 
 
Приємно вразила бардівська пісня «Як тебе знайти» у виконанні студенток 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чубар Людмили та студентки 2 курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Освальд Анастасії. Доповнили ж номер бездоганним танцем студент 4 курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Тарасюк Сергій та його чарівна партнерка Рина Волосюк
 
З організацією більшості танцювальних номерів чудово справилася студентка 2 курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки» Гавриленко Анна. Танцювальним колективом «Тисяча Чортів» було виконано народний Танець «Коло млину», свінг та танцювальний номер «Windows Dance».
 
 
 
Незабутньою була самба з переходом в сальсу від філії КБТ «Чарівність» на факультеті інформаційних технологій за постановкою Макоди Світлани Леонідівни, де в танці поєдналися справжні професіонали своєї справи та не менш талановиті, старанні нововідкриті таланти факультету.
 
Феєричною та доволі оригінальною стала естрадна пісня з театральними елементами «Він сам нарвався» у виконанні співочого жіночого колективу «Барбаросса». Ох ці хлопці… так вміють заморочити голову, що дівчата потім не знають куди подітися, добре, що це виразилося лише через творчість.
 
 
Справжнім відкриттям на виступі факультету та, напевне, і на фестивалі взагалі став студент 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Березанський Максим. Його майстерна, по-справжньому професіональна гра на гітарі, музичний номер «What lies beneath» викликав шквал позитивних емоцій та захоплення у глядачів. 
 
В цілому цьогорічний фестиваль подарував нам надзвичайно багато нових обличь, оновився як співочий, так танцювальний склад. В заході прийняло участь 45 студентів і окремо хочеться подякувати кожному: Артемчук Вікторії, Чубар Людмилі, Юхновичу Максиму, Мазурик Ніні, Хандожинській Світлані, Овсейчук Катерині, Березанському Максиму, Кудіну Денису, Павлову, Освальд Анастасії, Поліщук Вікторії, Гавриленко Анні, Купріяновій Поліні, Хілько Вікторії, Шалімановій Катерині, Большак Вікторії, Лопіну Володимиру, Іваньковій Анастасії, Дарієнко Анастасії, Васильковській Анні, Котяш Анастасії, Несіну Олександру, Асаєвичу Владиславу, Хомич Дарії, Остапенку Данилу, Бєлій Ользі, Олійник Вікторії, Чернявській Катерині, Литвину Віктору, Ястребі Тетяні, Штанько Ірині, Клименку Євгенію, Духновській Ользі, Байгушевій Юлії, Дубініній Марині, Ільєнко Ганні, Друяну Даніелю, Харченко Ользі, Войтовій Руслані, Петлицькому Андрію, Тарасюку Сергію, Волосюк Рині, Кульгейку Максиму, Крошці Антону, Чернію Віталю.
 
Зал був майже вщент заповнений глядачами, які активно підтримували оплесками, а деякі навіть плакатами, учасників.
 
  
Завершився виступ фінальним флешмобом, вокально-танцювальним номером «Молода Кров».
«Молода кров так хоче жити,
Молода кров співати, любити,
Молода кров тече без зупину,
Молода кров змінить країну!»
І дійсно, щось в цьому було. Люди часто бояться чогось нового, змін, але можливо інших погляд на ситуацію, представлення завжди схованого від нас «закулісся», комічного зображення постійно повторюваних дій, прихід молодого покоління, просто зміни – це саме те, що нам треба, це на краще? Така можливо і не зовсім ідеально виконана гра, вистава все ж ще раз переконала всіх, що наша молодь динамічно розвивається, має безліч нерозкритих сторін та талантів, може ще не раз нас всіх приємно здивувати та дійсно змінить країну.
 
Інна Оборська,
асистент кафедри економічної кібернетики

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook