Портфоліо - форма оцінки результативності магістра

February 28, 2024

   Портфоліо – це сучасний інструмент, призначений для систематизації накопичення досвіду, визначення напрямів дослідження, для об’єктивного оцінювання працівника/науковця/студента/здобувача.

     Ідея створення студентських портфоліо впроваджується в НУБІП України з 2018 року. Саме тоді, на замовлення відділу магістратури університету, в рамках вивчення дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень», магістрами спеціальності «Інформаційні системи і технології» Андрієм Петлицьким, Інною Саєнко та Юрієм Маркевичем під керівництвом Олени Кузьмінської розроблено шаблон портфоліо магістра та інструкцію по його наповненню.

     Практика ведення сторінки магістра  та використання портфоліо набула поширення і нині це обов’язковий атрибут кожного магістра нашого університету.

     Портфоліо містить інформацію про факультет, спеціальність, освітню програму, тему магістерської роботи (якщо передбачена навчальним планом), дані про керівника, дані про особисті досягнення та публікації магістра.

     Оформлення портфоліо дозволяє магістру набути навичок самопрезентації, випрацювати стиль у складанні власних резюме у подальшому професійному житті.

     Важливим чинником є те, що портфоліо дозволяє швидко  отримати інформацію про напрямок наукових досліджень магістра та його здобутки потенційним роботодавцям.

     На зустрічі з магістрами 1 року навчання куратор групи доцент Лілія Панькова наголосила на важливості якісного заповнення портфоліо магістрів. У свою чергу відповідальна за ведення сторінки магістра доцент Юлія Канарик надала детальну інструкцію та поради магістрам щодо заповнення портфоліо.

 Питання щодо оформлення портфоліо магістра юридичного факультету надсилати на електронну адресу: [email protected] 

доцент кафедри цивільного та господарського права,

Лілія Панькова

доцент кафедри цивільного та господарського права,

Юлія Канарик 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook