До подальших досліджень новітніх можливостей в рамках міжнародної співпраці!

November 29, 2023
З 24 по 28 листопада кафедра соціальної роботи та реабілітації гуманітарно-педагогічного факультету Національного ун-ту біоресурсів і природокористування України долучилася до Міжнародної Конференції з сучасних досліджень у сфері менеджменту (7th International Conference on Contemporary Studies in Management (CoSiM), (https://institutfuerdienstleistungen.com/en/7th-conference-2023/) Університет прикладних наук Остфалія (Зудербург, Німеччина) (https://www.ostfalia.de/cms/de/h/)  
Протягом жовтня-листопада доктор педагогічних наук, завідувачка кафедри соціальної роботи та реабілітації, Сопівник Ірина Віталіївна забезпечила максимальне безпосереднє залучення студентів та  викладачів до підгодовки результатів наукових розвідок з дослідження феномену “Інтуіції” в контексті освітнього менеджменту, а саме, при формуванні здатності до прийняття коректних професійних рішень відповідно викликам сьогодення.
Професор кафедри, доктор педагогічних наук, Дар’я Супрун, на запрошення Комітету виступила модератором під час безперервного 4-х добового формату Конференції www.ostfalia.de/en/pws/launer/ та представила результати проведеної роботи у доповіді “Intuition in Educational Management” (“Інтуіція в контексті Освітнього Менеджменту”).
Також ключовими темами цьогорічної конференції означені останні сучасні дослідження менеджменту, такі як цифровізація та цифрова трансформація, інтуїтивне управління та прийняття рішень, сучасний менеджмент освіти, стійкість, міжкультурна інтеграція та різноманітність. 
 
Цього року Конференція CoSiM працювала цілодобово в різних часових поясах. Після презентації дослідників з Європи, Латинської Америки та США науковці продовжили плідне обговорення досліджень в Азії. Завдяки цілодобовій концепції була надана можливість залучити якомога більше учасників у зручний для них час.
Надсучасними стартапами, проектними ідеями та поглядами вразила наукова та бізнес спільнота долучена до події. Завдячуючи професійній організації  провідні європейські фахівці висвітлили досвід з актуальних питань та отримали новітні робочі інструменти провадження кращих європейських практик в ракурсі соціальних інновацій у соціальних вимірах освітніх процесів. Таким чином, ми отримали можливість впровадити та примножити інноваційний досвід світового зразка, який має здійснюватися в раціональному поєднанні з інноваційним досвідом українських науковців, що ефективно долають надскладні виклики сучасного суспільства.
Усі івенти знайшли безвідкладне висвітлення у масмедіа.
Окремо завдячуємо за неймовірний досвід професору, доктору, організатору Міжнародної Конференції з сучасних досліджень у сфері менеджменту (CoSiM), (https://institutfuerdienstleistungen.com/en/7th-conference-2023/), Маркусу А. Лаунеру за можливість ще з більшою віддачею та наснагою робити свою справу та поширювати ідеї інтелектуального, раціонального, позитивного задля розвитку соціуму, де немає місця війні...
 
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації Вікторія БУДЕГАЙ 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook