Міжнародний день студента: свято, яке об’єднує!

November 16, 2022
  16 листопада, напередодні Міжнародного дня студента, відбулися товариські спортивні зустрічі збірних команд ректорату та Студентської організації університету
   Національний університет біоресурсів і природокористування України має стійкі традиції. Однією з таких є щорічна традиція товариських спортивних матчів ректорату з лідерами студентського самоврядування.
   Сьогодні такі зустрічі відбулися з волейболу та футболу. На майданчиках зустрілися два покоління – досвідчені керівники та активна студентська молодь.
   Відкрив серію спортивних батлів матч з волейболу. Команду деканів від ректорату очолив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку – Сергій Кваша, а команду від студентів – в.о. голови студентської організації Олександр Вертелецький. Дві достойні гри були зіграні в нічию і лише третій матч вирішив долю переможців. Ними стала команда ректорату у складі:
  • Сергій Кваша (проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку);
  • Анатолій Діброва (декан економічного факультету);
  • Анатолій Остапчук (декан факультету аграрного менеджменту);
  • В’ячеслав Братішко (декан механіко-технологічного факультету);
  • Зіновій Ружило (декан факультету конструювання та дизайну);
  • Тарас Євсюков (декан факультету землевпорядкування).
 
   Команду студентського активу з волейболу сьогодні представляли: Олександр Вертелецький (ФЗВ); Володимир Типило (ФХТ та управління якістю продукції АПК); Дмитро Гаєв (ННІ ЕАіЕ); Роман Шутенко (ЕФ); Владислав Мелешко (ФЗВ); Ілля Ілляшов (ФЗВ); Владислав Косенюк (ФАМ); Дмитро Савчук (ФХТ та управління якістю продукції АПК); Максим Поривай (ЕФ).
 
 
   Наступним видовищним матчем став матч з міні-футболу. Традиційно у герці зійшлися команди ректорату на чолі з ректорм Станіславом Ніколаєнком та студентського активу на чолі з Олександром Вертелецьким – в.о. голови студентської організації у складі: Володимир Типило (ФХТ та управління якістю продукції АПК); Роман Шутенко (ЕФ); Владислав Мелешко (ФЗВ); Ілля Ілляшов (ФЗВ); Дмитро Савчук (ФХТ та управління якістю продукції АПК); Максим Поривай (ЕФ); Максим Паламарчук (ексголова СО НУБіП, навчався на МТФ); Дмитро Кушпій (ФЗРБтаЕ); Дмитро Левченко (ЕФ); Матвійчук Дмитро (ФЗВ).
 
 
   Видовище на футбольному полі вартувало кращих арен світу: гарний настрій, активні вболівальники, напружені моменти, професійні атаки. Впевнену перемогу у матчі очікувано здобула команда ректорату з рахунком 7:4.
 
   Підводячи підсумки, слід наголосити, що переможцями сьогодні стали усі: команди ректорату, студентської організації, вболівальники. Такі зустрічі на меті мають лише одне – підтримку поколіннями один-одного, передачу досвіду один-одному.
 
 
Сергій Михнюк,

директор ННЦ ВР і СР 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook