Магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» представили свої наукові здобутки на постерній конференції

November 12, 2022

 

   Незламність, яку демонстують Збройні Сили України, вселяє в нас беззаперечну віру в нашу перемогу. Тож, ми маємо відповідати рівню наших захисників і готувати майбутнє покоління для відновлення економіки нашої держави. Тож, якісна підготовка фахівців із агрономії набуває не аби якого значення в сучасних умовах війни. Адже, про роль аграрного сектору України у глобальній продовольчій безпеці світу нині знає кожен мешканець планети.
   Ось і добігає до завершення період підготовки кадрів другого рівня освіти (ОС Магістр) за спеціальністю 201 «Агрономія», освітньо-професійної програми "Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві".
   Сьогодні свої матеріали на постерній конференції представили магістри кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна. Кожна доповідь є унікальною і заслуговує на увагу аудиторії, адже актуальність роботи не викликає сумніву. На заході були представлені матеріали дистанційного моніторингу сільськогосподарських культур, інноваційні підходи до діагностики живлення рослин, моделювання живлення рослин в умовах прецизійного агровиробництва, спектральних агрохімічних досліджень ґрунтів. Не оминули доповідачі і питання дослідження нових видів, форм і способів внесення спеціальних агрохімічних продуктів в сучасному агровиробництві, вся вищезазначена інформація для публічного доступу розміщення на сторінці кафедри за посиланням постерна конференція магістрів (натиснути).

   Студенти продемонстрували високий рівень професійних знань, надавали ґрунтовні відповіді на поставлені питання комісією, що підтверджує їх глибоке розуміння різноманітних процесів, які відбуваються у ґрунті та рослинних організмах за впливу антропогенних факторів.

  Бажаємо нашим студентах успішного захисту своїх наукових здобутків!


Олена Літвінова,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
Ігор Бордюжа,
асистент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook