Постерна презентація магістрів ОПП "Прикладна економіка"

November 25, 2021
НУБіП України

    25 листопада у відповідності до графіка виконання індивідуальних планів навчання магістри освітньої програми "Прикладна економіка" представили результати своїх наукових досліджень у вигляді постерної презентації.

       Основна мета цього заходу перевірити відповідність змісту виконаних досліджень встановленим вимогам, обраній темі роботи, практична значущість та алгоритм проведення магістерських досліджень, що говорить про готовність магістрів кафедри до захисту дипломих робіт.

     Перед початком проведення постерних презентацій до магістрів з вітальним словом звернулась завідувач кафедри глобальної економіки, доктор економічних наук, професор Наталія Вдовенко, яка наголосила про чудову нагоду на цьому заході обмінятись думками, почути нові ідеї: для студентів - представити свої результати 1,5-річної роботи, звернутись за допомогою; для викладачів – поділитись досвідом, дати слушну пораду, допомогти знайти правильне рішення складних завдань.

   

    

   Студенти в постерах представили результати своїх наукових досліджень, де продемонстрували інноваційні розробки у галузі економіки та зпрогнозували результати їх впровадження, показавши очікуваний економічний ефект.


   

    За результатами постерної презентації кафедра глобальної економіки одноголосно вирішила допустити усіх магістрів кафедри до подальшого захисту дипломних робіт, який відбудеться 7 грудня в аудиторії 10 корпусу.

Олена Кірейцева, доцент кафедри глобальної економіки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook